Annons


Annons

Så här klär Madeleine sin prinsessa


Så här klär prinsessan Madeleine sin söta dotter.

leonore-fb

På Kungliga modebloggen ser vi ny spännande info om prinsessornas mode. Just nu har Johanna Lejon tagit reda på vad prinsessan Leonore bar under familjens sköna solsemester med familjen.

Men det finns mer att läsa…

Annons

Foto: Prinsessan Madeleines Facebook

Läs mer om Leonores kläder här››

Läs även:

Madeleine i Ray Ban här››

Sofia i H&M här››


(775)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

24 kommentarer till “Så här klär Madeleine sin prinsessa”

 1. Jag har ställt frågan förr men ej fått svar! Hur har denna Madeleinekult uppstått? Det hela tenderar ju nu att likna detta med Prins Philip i Vanuatu.

  1. Jag förstår inte vad du menar, det är väl ingen större kult kring P. Madeleine än andra kungligheter.
   Tidningar skriver ju om sådant folk vill läsa om, så att rapportera vad kungliga personer och iof även kändisar har för kläder och var dessa är inköpta, är tydligen sådant som folk läser.

  2. Har man ikke udtrykket: “Klæder skaber folk” på svensk? 😉
   Med internettet dukkede også alle modebloggene op – og i hvert fald kp Mary “kæmper” hårdt for igen at komme tilbage i top 10 på Vanity Fair’s årsliste! Dér var kun Letizia med i 2015.
   Men Leonores stylist indtil videre er nok kun mamma Madeleine!
   Så stor hun er blevet, siden man rigtig så hende til CP og Sofias bryllup… det “babiede” er væk på den søde snart 2-årige.

 2. Gneta!
  Visst är det något med just Madeleine. Kan ju vara samma mystik som det var kring Greta Garbo. Detta med att vara skygg och gömma sig är ju en grogrund för diverse kulter!

  1. Stefan,
   Visst är det personkult kring Madeleine. Man vill upphöja henne som en filmstar. Vi som ser henne som ett av Kungaparets tre barn med positiva och negativa egenskaper får bara hänga med här. Jag kan skriva positivt om henne men även negativt som med alla övriga. Norrmän och danskar ser igenom detta och driver med detta fenomen. Svenskarna generellt idag upphöjer ju vissa oavsett medan andra inte är värda något. Se idrottsmän etc.

  2. urgullig bild på lilla Leonor

   Enig med dig Gneta visst ingen “kult”
   CG har senaste 2 åren me flit framhävt sin Nextinline ifråga om val av uppdrag + de facto “synlighet” Men det gjordes ju på samma sätt med CG som ung visavi systrarna som va mer i skymundan av förklarliga skäl då männen skulle va mer i fokus o CG va tronarvingen
   Som Presschefen sa i höstas M är mammaledig med 2små barn vilket ska respekteras – ibland görs avbrott för uppdrag parallellt m CHFuppdraget

  3. Stefan.
   Att skriva: En grogrund för diverse kulter.osv.
   Detta är en mycket allvarlig insinuation–inser du det?
   Vad exakt menar du med detta? Alla vet vi (tydligen inte du) att Fam. är bosatt i London. Är detta att gömma sig? Är detta som du skriver: en grogrund för diverse kulter? Saklighet bör finnas eller Stefan? Jag har själv flyttat från St.holm -Falsterbo i samband med giftemål o familjebildande, –betänk om någon ansett att jag “gömt mej” och grogrund för diverse kulter!! Hemskt!

 3. Madeleine har både skönhet, intelligens och värdighet (långt ifrån alla kungligheter förunnat) så vore väl konstigt om det inte skapas en kult runt henne. 😀

  1. Ingalisa.
   Sign. Stefan insinuerar alltid mycket underliga/dunkla ting runt Fam. O,Neill! Att vara bosatt och ha sitt arbete (Chris) i London, kan tyvärr inte sign. Stefan se som normalt—utan då har Madeleine “gömt” sig–Detta faller ju på sin egen orimlighet!

 4. Stefan
  Tur att Prinsssan Madeliene har den goda smaken att inte visa upp sig överallt och springa på
  coctailpartyn hit och dit det finns det andra som gör i Kungahuset nu för tiden!
  Trevlig Helg
  Claes

 5. NU är vi här/där igen! Och “gnälldamen” hänger på.

  Varför göra skillnad på dessa 2 unga kvinnor.
  1) En är född av kung o drottning.Gift med en “vanlig” man.
  2) En är “vanlig” och gift med son till samma kung o drottning.

  Båda ÄR prinsessor.

  Jag kan inte förstå detta gullande med en och allt agg mot den andra.
  Båda finns i vår kungafamilj, de är svägerskor, låt det vara nog så!
  Kult och gull hit, “snusk” dit – jag kan inte få in i mitt huvud att det är vuxna människor som skriver här.

  1. Klart att vi ska ifrågasätta, vilket gör att vi blir kallade gnälliga. Vi är nog väldigt många som är besvikna över att samtliga tre kungabarn har valt en partner ute i Stockholmsvimlet och att kungen direkt har erbjudit personerna en HKH titel när de gifter sig med hans barn. Nej, det känns fjantigt och då måste man få uttrycka detta.

 6. Molly (signatur). Ett vanligt hederligt arbete till Stefan vore inte helt fel.Vi behöver vila upp oss på det här kommentarsfältet.

 7. nej det är inget särskilt med henne eller med hennes barn, det märkliga är att de lever ett så outstanding lyxliv

 8. Visst är det en kultrörelse kring Madeleine. Det ser vi på detta forum och överlag på nätet. Det är hennes facebooksida som är extremt välbesökt, och inte Childhoods.
  Hon är ju den minst populära kungligheten enligt svenska folket i Sifo-undersökningar, så visst är detta vi ser inget annat än en kult! Det hela är lite skrämmande!

 9. mini Du har rätt och artikeln handla om prinsessan Leonore .Inte många kommentarer som handla om henne.

 10. Madeleine delar några privata bilder från sin iofs svindyra semester på Facebook. Det tycker jag är kul att hon gör men det är knappast personkult. CP och Sofia och övriga kungafamiljen har haft sin andel av lyxliv också och jag håller helt med mini att man inte ska ställa svägerskorna emot varandra.

 11. Jag har inget emot Madeleine men vilken rubrik, vill vi veta hur hon klär sin prinsessa privat, det är ju bara en liten flicka. Nej det finns mycket mer intressantare saker att skriva om hoppas jag.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar