Annons


Annons

Det bar Monacos furstefamilj på Rosornas bal


Få familjer är lika flotta som Monacos furstefamilj. Det här bar de på Rosornas bal.

Monaco

För några dagar sedan gick flotta Rosornas bal av stapeln i Monaco. Vi vet vad furstefamiljen bar på festligheterna. Prinsessan Caroline satsade på en klänning från Chanels Couture-kollektion 2016. Så också hennes dotter, Charlotte. Lillasyster Alexandra bar också Chanel, en rosa klänning från Resortkollektionen 2016. Tatiana, Andreas hustru, bar Gucci, från Resortkollektionen 2016 och Beatrice Borromeo, Pierres fru, hade på sig rött från Giambatista Vallis vårkollektion 2016.

Annons
Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Monaco2

Foto: Stella Pictures


(0)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

6 kommentarer till “Det bar Monacos furstefamilj på Rosornas bal”

  1. Beatrice synes åbenbart, at hun skal være ballets dronning! Overdådig blåsa og juveler.
    En regel er: man skal aldrig forsøge overstråle værtinden, som i Charlenes fravær, må være Caroline.

  2. The term “fashion victim” comes to mind when looking at all these unfortunate, and rather attractive, ladies who have slavishly donned ugly, ill-fitting, garish and unflattering outfits simply because a designer’s work is deemed ‘fashionable.’ Age should bring discernment and the confidence to choose what suits oneself best, but even Princess Caroline is a dutiful slave down to the ridiculous accessories.

  3. Ser inte Caroline på nån bild. Annars gillar jag faktiskt Borromeos klänning skarpt. Tatianas njäe.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar