Annons


Annons

Hemligheten bakom Victorias förvandling


Här är hon - kvinnan bakom Victorias läckra stil! Tina Törnqvist är stylisten som förändrat kronprinsessan och gjort henne djärvare, modigare och mer självständig.

Victoria

Sedan Tina Törnqvist, kronprinsessan stylist och kammarjungfru, kom in i bilden för åtta år sedan strålar Victoria mer – och starkare – än hon någonsin gjort tidigare. Länge skvallrades det om att det var kärleken till Daniel som förändrat Victoria, och visst ligger det någonting i det. Men det är knappast hela sanningen. I själva verket är det en kvinna som ligger bakom kronprinsessans nya snygg-look. Med enkla medel: högre klackar, starkare färger, trendiga märken och tightare passform, har denna kvinna sakta men säkert, steg för steg, förändrat kronprinsessans stil – och uttryck – och därigenom givit Victoria det där alldeles prinsessaktiga lilla extra.

Annons
Gilla Svensk Damtidning på Facebook
Tina Törnqvist.

Tina Törnqvist.

Men vem är hon egentligen, kvinnan bakom Victorias förvandling? Svensk Damtidning vet. Efter en intervju på slottet bestämde sig kronprinsessan för att det var Tina Törnqvist, från början utbildad skräddare och mönsterkonstruktör, som skulle hjälpa henne att hitta rätt plagg och accessoarer.
De senare åren har Tina, förutom att styla, också sysslat en hel del med inredning: hon har stylat reklamfotograferingar, filmer och möbelkataloger. Dessutom har hon synts i rutan, i tv-programmet “Äntligen hemma” (där hon, bland annat, visat tittarna hur man får påskbordets snyggast målade ägg!) och varit klädassistent för den svenska succéfilmen “Tomten är far till alla barnen”. I dag är det Tina som, för kronprinsessans räkning givetvis, åker runt till olika designers och väljer ut plagg som hon tror kan falla Victoria på läppen. Därefter gör kronprinsessan själv det slutgiltiga valet.
– Kronprinsessan har en ganska bestämd vilja, hon tar bara på sig saker hon själv trivs i, säger en källa med insyn.
Tina syns ofta ut i vimlet: på modevisningar, premiärer och mingel. Hon är alltid välklädd, minst lika snygg som sin klient: Sveriges kronprinsessa.

Av Johanna Lejon
Foto: Stella Pictures


(804)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

9 kommentarer till “Hemligheten bakom Victorias förvandling”

  1. vilken hemlighet?
   obs…redan Feb2010 skrev mode-media + kvällspress dagstidningar Exp_CITAT_Efter en intervju på Slottet bestämde sig kronprinsessan för att det är Tina Törnqvist som ska hjälpa henne att hitta rätt plagg och accessoarer. Duon uppges ha åkt på inköpsresor till olika storstäder i världen,

   Likaledes SvDam uppmärksamma hennes Khus-rekrytering …redan då liksom de senaste SEX åren har uppmärksammat henne både i jobbet o privat(röda mattan events)

  2. Absolut nyhetstörka og gamle nyheder overalt på webben!
   For er Victoria og hendes stil forandret? Hun følger vel bare med tiden og vælger indefor det, der findes på modefronten netop nu?
   De fleste emner og artikler er uden nyhedens interesse og hører mere hjemme på bloggerne end på selve webben. “Gammel vin på nye flasker”, så at sige.
   Jeg tror det vigtigste er blevet bare at skrive noget, det gælder om, at tjene penge, derfor poster man så meget ud, som man kan skrive på forhånd! 😉

 1. Victoria är och förblir nr 1. Hon är naturlig ödmjuk och vacker. En mycket trevlig kunglig person. En bra ledare. Och en jättegullig mamma. Victoria och Daniel passar också väldigt bra ihop.

 2. Dessa eviga hemligheter och avslöjanden, som Svensk Damtidning drar till. Vi får ju veta att det är Tina som klär henne,priser och fabrikat på varenda detalj. Tror fortfarande att det är någon som tjänar på att “avslöja” fabrikat och priser, eller har tidningenns reportrar tid att sitta och kolla hela tiden. Vore bättre att de gjorde tidningen mera läsvärd och inte en nätkatalog.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar