Annons

Annons

Därifrån kommer Leonores klänningar

Leonore springer runt på ängen i sin klänningen som snurrar så fint med henne. Självklart matchar hon med en rosett i håret.


leonore klanning ste

Prinsessan Leonore bjöd in bara på en rejäl show under sitt besök på Gotland. Hon visade även upp två olika outfits. Expressen avslöjade att den blå och vita klänningen, som hon bar när hon träffade Gotlandsrusset Haidi, kommer ifrån märket Jacadi. Och Svensk Damtidning kan även berätta att klänning nummer två, den vita, är en “Kayla dress” från märket Livly. Det är också därifrån som rosetten “Blue bird” är köpt!

Annons

leonore vit klanning ste

 

Av Ellen Myrgård Lindén
Foto: Stella Pictures

(623)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

30 kommentarer till “Därifrån kommer Leonores klänningar”

 1. Det gäller att köpa maximalt med kläder när det går på representations-kontot men hon kunde gott ha klätts upp i en tredje gång.

  1. Ronald.

   Härliga glada positiva Ronald. Alltid lika trevligt att läsa dina kommentarer. Jag förstår att du måste vara Mormor/Farmor, till många barnbarn, så du har vetskap om detta “fenomen” att 2.åringar kan behöva ombyte. Så kul–dina barnbarn måste ha med en muntergök som dej.Skratt och bus dagen lång kan jag förstå,,! Här kommer en sol som liknar dej.☀☀

  2. för övrigt Ronald vet du inte ens om klädesplagget va nyinköpt Eller ej…och ej verifierat just “inköpt av hovet” heller – såna klassiska sommarklänningar har alla småtjejer i sin garderob påtänkta inför sommarfester som exvis Midsommar

   klänning nr 2 var också för övrigt medtaget “i reserv” så ngt klädbyte eller klädbyteN var inte påtänkt ens (om du ser sagda tvklipp där mamma M försöker säga “det torkar nog” så ngt klädbyte va EJ påtänkt av dem iallafall

  3. Du vet ingenting om mig personligen så lägg ner med dina spekulationer.
   Nu är klädbytesvana något väl inrotat hos föräldrarna och framförallt hos moderns familj så att de försöker få till fler ombyten per representation är föga förvånande utan tvärtom förväntat.
   Något du, som frekvent kommentator, mer än väl känner till.
   Men visst förstår jag att det är en sanning som svider hos monarkister eftersom den är svår att försvara.

 2. Någon sa här på forumet att Leonore aldrig ser glad ut…titta på dessa bilder! Det är en härligt glad tjej!

 3. Som vi hörde på videon så sa Madeleine till Leonore att de skulle byta klänning sen för att den andra hade blivit smutsig, så att “visa upp outfits” var det knappast frågan om. Hela och rena barn är inget lyx utan vanligt sunt förnuft.

  1. Ja men du har selv skrevet samme kommentar om Estelle, at hun viser opp klær så hvorfor alltid ta Madeleine og hennes familie i forsvar mens det er helt ok å selv skrive slike kommentarer om hennes søsken. Har heller aldri sett deg ta hennes søsken og deres familier i forsvar når media skriver negative kommentarer, for det hender.

  2. Hilde
   förvräng inte vad MY skrev – MY reagera på orättvis anklagels riktat mot 2åring baserat på FEL INFO

   & d handla EJom att visa upp olika modeplagg likt 1mannekäng
   utan 1påpekande om just NÖDVÄNDIGT klädbyte då plagget var helt nerblött av vatten(kallt utan tvekan) f att ej behöva gå m obehaglig känsla/frysa då blött tyg har 1 förmåga att klistra sig MOT kroppen
   I video höll L UT det blöta tyget f att slippa det obehaget
   o bad M att få byta till torra kläder
   “smuts” märker vuxna – ej ungar

 4. She is something else! And, for you all who do not know American vernacular, this is special, positive in this instance. What a charmer whether in blue dress or white dress.

 5. Louise Blomquist’s mamma
  Åse Blomquist
  har varit nanny åt Victoria, Carl philip och Madeleine 🙂

 6. Varför hade jänta två klänningar? Det hade Estelle också i sin samma situation. Förstår inte detta.

  1. Men kjære deg et barn skitner jo til seg hele tiden da må man skifte, i hvertfall i en slik situasjon som dette. Det gjelder både Estelle og Leonore.

  2. Enl. intervju blev Leonore blöt av vatten när de kollade på hästen.
   Kläder på en tvååring blir nog snabbt smutsig när man har roligt och leker.

  3. Tja nog för att jag vet att barn smutsar ner sig och jag kan sällan jämföra med detta då mina sällan skulle på liknande tillställningar, men om jag fattat det rätt så var de först i Visby men kan ju ha fel och där smutsade hon nog inte ner sig så värst även om hon satt på gatan. Resan kan ju ha varit i omvänd ordning också, men Madeleine sa att hon var blöt men det torkar i solen såå. Estelle verkar inte direkt gjort något som hon kunde smutsa ner sig på men vad vet jag.

 7. om ni kommmer som turister tänk på att vattnet är slut och nu ska man sänka trycket så det tar en timme att fylla en hink! Det har inte regnat sen i april.

 8. När mina barn var i den åldern så var jag alltid tvungen att ha ombyteskläder med åt dem om vi åkte iväg en dag. Inte många barn i den åldern som håller sig rena alltför länge.

 9. När vår dotter var lite hade vi alltid med extra kläder när vi gick bort-och det tror jag de flesta föräldrar har. Så underbar familj och lilla Leonore-ja sötchock!

 10. Lydia!

  Maddie sa att Léonores klänningar var våt & smutsig när dom skulle vidare! Så klart att man byter kläder då. Jag antar att det var likadant med Estelle! När man har småbarn med sej en hel dag så måste man alltid räkna med att det händer saker & man måste ha med ombyten! Det gäller alla barn & inte bara dom kungliga!

  1. HUH????? So because you are in the “county” visiting, you should wear inferior clothing? Some comments really baffle my mind.

  2. Såna här klänningar kläs alla jämnåriga flickebarn i om sommaren särskilt till midsommarfirande och annan fest likväl ute på landet – är man bortbjuden som Leonore var visar man artighet genom att va fint klädd då man bjudits in av någon man besöker
   Särskilt uppklädd var hon inte dock finklädd
   Och sommarklädd

 11. Skulle inte förvåna mig om det gäller pengar i detta att byta klänningar under den korta tiden. Kanske för att marknadsföra vad de kommer ifrån, vem vet. Att hela tiden tala om varifrån den minsta detaljen i deras kläder kommer är bara reklam eftersom alla stolliga fruntimmer springer iväg och köper samma dagen efter, rosetter, filtar, skor. Någon tjänar pengar på att märkena anges, sanna mina ord.

 12. Gunilla Bengtsson.
  Av kommentarerna att döma så verkar det finnas fler småbarnsföräldrar än jag. Det var en dagsutflykt och med barn vet man aldrig vad som händer. Jag har alltid med mig extra ombyten till mina.
  I det här fallet behövdes det eftersom Leonore blev både blöt och smutsig när hon skulle borsta hästen. Med tanke på alla kameror dessutom så känns det nog bra om barnet är någorlunda rent. Som jag förstod skulle de vidare för att äta.
  Det kom fram att även Estelle hade ombyte.

 13. Ninett: Jag märkte inte att hon borstade hästen eller blötte ner sej eller smutsade ner sej, men det gjorde kanske du. Att det är något bakom alla dessa klädbyten och rapporter vilka märken alla detaljer har är alldeles klart.

  1. jodå det finns både filmklipp/bilder på när Leonor borstar Haidi – ingen längre stund då H var aningens spattig/påverkad av pressuppbådets smattrande blixtar o gick sidledes(påpekat av hon som höll i H tillika att H oroades av sammanhanget) …liksom när Leo hämtade borstar o doppade en av dem upprepade ggr i vattenhinken varpå klänningen fick vatten på sig framtill där o emedan hon tog med den bort till unghästen bara 2år även den

 14. Jo jag såg att hon blötte ner sig och började skrika och bråka om klänningen, fast Madeleine försökte prata bort det.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar