Annons

Annons

Vi vet mer om Leonores barnflicka


Förutom Leonores bus i hästhagen fick hennes barnflicka en hel del uppmärksamhet under Gotlandsbesöket. Vi vet vem hon är!

barnflickan ste

Det har varit en hektiskt dag för Madeleine och Chris. Men som tur var hade de barnflickan Louise Blomqvist till hjälp. Det var nämligen hon som fick rycka in när Leonore sprang över hästhagen – bort från sitt Gotlandsruss Haidi och sina två föräldrar. Den unga blondinen verkar ha god hand med Madeleines 2-åring och det hördes att de talade svenska med varandra!

Annons

Av Ellen Myrgård Lindén
Foto: Stella Pictures

(0)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

54 kommentarer till “Vi vet mer om Leonores barnflicka”

 1. Hon kanske fick låna en av Estelles alla barnflickor nu när de är arbetslösa medan mor och far är barnlediga. Vore ju väldigt ekonomiskt, kan de dela klänningar så lär de även kunna dela nannys 🙂

  1. Nå har Estelle 2nannyer, Katie og Adeline.
   Og hvorfor har man mer enn en, jo fordi det finnes regler om arbeidstid etc etc. Begge jobber ikke samtidig og døgnet rundt. Dessuten går jo Estelle på dagis på dagtid.

 2. Lilla Leonore flyger till Gotland med familj, får klappa häst, springa i hage och äta köttbullar och tårta.
  Är det så vi skall sammanfatta det hela?
  Man undrar hur många miljoner detta gick på inklusive de staber av personal och SÄPO vakter som följde med? Tänk hur många sjuka barn som istället kunde fått uppleva “Min Stora Dag” för dessa slantar! Tänk vad Childhood istället kunde gjort med dessa slantar!

  1. Stefan. Angående “Min stora Dag”. Det var 2500 barn, som fick glädje av “Min stora Dag.–2500 barn som en enda dag slapp sjukhusvård. Om man sedan betänker att det varje dag, görs något för alla barn/ungdomar,i Childhoods räkning, blir det många. Kanske bättre att gå in och läsa alla projekt, än att bara spekulera! Resten–Vad gäller omkostnader runt allt som hela Kungafamiljen gör, ja–där är jag helt enig med dej. Men “min stora Dag” för 2500 sjuka barn,det är bra!

  2. Vad härligt att du i alla lägen tänker på dessa sjuka barn och vår miljö, du borde ju nästan belönas med något kungligt pris och har du tur så inkluderar detta en middag ihop med kungafamiljen. 🙂

  3. ja, och tänk, varför gifter sig folk, eller köper sig en bil, eller nya kläder? när de kunde skänkt det till Childhood istället…

   *ironi…

  4. Ja det är fantastiskt att signaturen Stefan är så angelägen om de sjuka och utsatta barnen!

   Synd att det inte visade sig alls när Svensk Dam rapporterade från just Min Stora Dags arrangemang på slottet med prins och prinsesstema!
   Då ojade sig signaturen och hade väldiga problem med de glada barn som fick möjlighet att få sin önskning uppfyllda.

  5. Snälla Stefan detta besök är en inbjudan från Gotland. Betalas av länsstyrelsen
   på Gotland. Alla som reser i jobbet får resan betald.
   Eller du kanske av princip betalar ur egen ficka?
   De pengar som denna dag kostar hade inte kunnat användas till
   Childhood eller Min stora dag.Gotland vill nog ha den uppmärksamhet
   som besöket ger,turistnäringen är en viktig inkomstkälla för Gotland.

  6. Om inte kungafamiljen genomförde sådana här uppdrag skulle varken Childhood eller Min stora dag få lika mycket uppmärksamhet somde får nu, tack vare sina kungliga grundare resp beskyddare. Då skulle färre barn bli hjälpta. Prinsessan Madeleine vill använda sin roll för att belysa bl a trafficking – vad är fel med det? Hon får offra en hel del genom att ha kvar sin titel och vi är henne stort tack skyldig. Inget annat. Punkt.

 3. Leonore verkar enligt Aftonbladet helt ointresserad av hästen, så det var nog onödigt med detta uppbåd. Låt tösen springa barfota en hel dag på en grön äng, så kanske hon lugnar ner sig. Några fler uppdrag ska vi nog inte förvänta oss av den tösen på många år.

  1. Nasty comment. Why be so negative. How in the world is anyone going to know how she would react. She had fun, and, I think, so did the adults. She was a charmer. Stop implanting your negative adult responses onto a 2-year old.

  2. Gunilla,
   flickan ÄR 2 ÅR!
   Tänk lite innan du kastar dig över tangentbordet.

 4. Inte var det så här många artiklar om Estelle när hon invigde sagostigen.Dessutom filma varenda steg Leonore tar.Är det på mammans order?
  Hon skulle hem o glänsa enl.stoppa pressarna.Det hon hade yttrat blev platfall o då kom en snyft historia att de hade så kämpigt för Chris höll på att sluta röka. Det sa de för 3 år sedan.<lång avvänjning. Att kunga-paret har gjort skillnad på sina barn innebär inte att SvD gör skillnad på barnbarnen.Fy skäms!

  1. Alltså dig kan man ju riktigt kräkas på ORDER AV MAMMAN? Vad får du din idioti och hat ifrån VAD har Madeleine gjort dig Berätta förklara VAD har hon gjort eller är det för det att hon inte är kronprinsessa och då inte behövs enligt dig Tja då passa dig Oscar det finns en tant som hatar alla “överskottsbarn”. Är det nån som ska skämmas och det mycket är det DU Kerstin Bergström (släkt med Jonas?)

  2. Kerstin,
   Håller med. När Estelle invigde Sagostigen var det knappast någon media alls, tack vare föräldrarnas insikt. Här vill Madeleine synas igen och utsätter Leonore för sanslös exponering utan tanke bakom. Chris borde förstått att detta inte var bra för dottern. Familjen hade kunnat åka till Gotland helt i tysthet.

  3. På vilket sätt skulle detta vara “skadligt” för Leonore!??
   Hon ser väldigt glad ut, är det det som är “skadligt”?
   Eller är det att få springa lös och fri i hagen som “skadar”?

   Återigen:
   LARMA SOCIALA MYNDIGHETERNA eftersom ni anser att kungabarnen skadas av sin omgivning.

  4. Lydia, MYCKET bra skrivet. En sak är säker vill man gå ner i vikt så ska man sannerligen läsa drevets kommentarer och lysande förakt mot Madeleine och hela hennes familj för då försvinner aptiten direkt. Det spekuleras och fantiseras så att man blir mörkrädd.

 5. Om man ville att Leonore skulle prestera och “vara duktig” på något sätt, måste man nog förstå att hon är för liten för sådant.

  1. Marguerithe. skrev kl.7.05.

   Med tanke på sign.EH.kommentar nedan–som visar det motsatta till ditt påstående. Hur skall du nu tackla detta? Du har en benägenhet att målande beskriva något för din egen fantasi passande.–Min tanke/fundering i all vänlighet är som följer: Skriv en bok, du får fritt utlopp för dina önskningar om historien, och ingen EH. kan komma med bevis för ev. lögner. Trevlig Helg.

  2. Kära helene!
   Den enda som behöver ge ut en bok med sina helt fria fantasier är väl du! Du saknar, till skillnad mot Marguerithe, tyvärr all den värdighet och respekt som kännetecknar en ärlig debattör. Och om man utger sig för att representera något, utbildning eller klass som exempel, så måste man också kunna ge bevis på detta man representerar. Språkbruket avslöjar de flesta.
   Tänk nu på detta och återkom med dina synpunkter.
   Trevlig helg!

  3. Marguerite vem var det som ville det då? Det kanske är fler än du som vet om att hon endast är två år. Så oroa dig inte över det du.

 6. Jaha.
  Ni vet vad hon heter och att hon pratar svenska. Det säger ju allt?
  Sen håller hon reda på barnet istället för att de två! föräldrarna gör det.

  Ok.

  Vet ni möjligen något av värde?

  1. Did anyone ever teach you that you catch more flies with honey than vinegar? You are an unpleasant “commentator”.

  2. Av det lilla vi såg så tog föräldrarna ypperligt hand om sin lilla dotter, men då de också skulle vara tillgängliga för div journalister (fler än Svd) så var det ju ypperligt att en barnflicka kunde hjälpa till. (samma hjälp som Victoria och Daniel brukar använda sig av vid offentliga tillställningar)

  3. Ronald, Stefan et al – Get a grip. She is a two year old for Christ’s sake. The nanny is there, so what. Her presence allows the parents to converse with the other adults and convey their gratitude and discuss the pony or other areas of interest. Find fault when there is none!!!!!!!!!!!

  4. ATL

   Det är klart att det blir otrevligt om man hela tiden tolkar allt maximalt negativt och letar efter kritik som inte finns. Tack vare det missar du det JAG skriver.

   Kritisera gärna men gör det sakligt när det finns något att kritisera.

 7. Roligt att se att Svensk Damtidning varit ute och rest. Ovanligt med reportage från kungliga uppdrag på landsorten! Fortsätt med att skriva om vad de kungliga gör utanför Stockholm! De gör mycket mer än det man läser om i er tidning.

 8. Louise mamma är Åse Blomqvist som var nanny till Madeleine och som även hoppat in och passat Leonore och Nicolas. Kul och naturligt val!

 9. Men vad hela tillställningen skulle vara bra för det fick mn aldrig reda på, huvudsaken att vi får veta vad kläderna kommer ifrån. En tvåårig mannekäng!!

  1. Tillställningen var till för att hertiginnan skulle besöka sitt hertiginnedöme. Precis som Estelle gjorde för två år sedan, Sofia för ett år sedan och Daniel strax efter bröllopet.

 10. Där gick Glorian att Madeleine ingen barnflicka har! Expressen skrev, att barnflickan jobbar på heltid med Leonore. Detsamma för mig, men det är så skrattretande, att ett par skribenter här ivrigt påstår hur de vet, att ingen barnflicka hus O’Neills familj finns. Ja, ja, kanske vet Madeleines vänninnors vänninnors vänninnor egentligen inte allt! I alla fall är Leonore helt bedårande.

  1. Det kom klart & tydligt fram att Maddie & Chris skaffa nannie när dom bosatte sej i London!! Innan dess hade dom bara en nannie vid enstaka tillfällen. T.ex när dom va i Sverige & hade uppdrag! Maddie hade med sej Léonore till jobbet på Childhood när hon bara va 1 mån. Lätt att amma & byta på. Bekräftat av personal!!

 11. Sweet photo of Leonore blowing on the dandelion. Instead of flaming the negative, think and write positive things. There is nothing negative about having a nanny/barn flicka. If you cannot find something to complain about, you invent it. Small country, “small” people, narrow minds. Narrow minds that is the problem with some of you.

  1. ATL,
   There is nothing wrong having nannies. People here are writing and perhaps believing that the family have no kitchenhelp, no cleaninghelp, no nannies. Its a big lie of course. Sofia did not want help but as they live at Drottningholm now I Think the Queen and King have decided other things for them. Carl Ph and Sofia are also Royals as the others.

  2. Dear Ms. Atlanta.,

   I really expect you to write these positive things when you will be able to comment on HRH princess Sofia, her husband HRH prince CP and the most adorable HRH prince Alexander. The most happy family. The Swedes are very proud of them. So beutiful ppl. Then you will write as if you have had viper for breakfeast. Såå heligt svenskt avundsjuk.
   PS. CP och Sofia är de facto de snyggaste.

 12. Marguerithe CITAT_När Estelle invigde Sagostigen var det knappast någon media alls

  Och vad var då detta?
  http://www.kungahuset.se/images/18.3c77b02114527aa7e2618327/1400341100491/140517-KRPP-PRE-Naturrum-g%C3%A5ng-Foto-Anna-H%C3%A5llams-TT.jpg
  Tillomed tvbolag fr olika länder deltog/bevakade E,V,D där… Media anmäler intresse i förväg till infoavd – ges/nekas “lov” att delta/fota
  http://gfx.bloggar.aftonbladet-cdn.se/wp-content/blogs.dir/394/files/2014/07/princess-estelle-sweden-300×150.jpg

  1. Ja är det någon som sannerligen inte missar att marknadsföra sin dotter så är det väl Victoria, tack och lov ligger Daniel på bromsen så gott han nu kan…..

  2. EH,
   Du har säkert rätt, men denna tidning t ex visade bara ett litet inslag vad jag kommer ihåg av detta lilla “uppdrag”, kanske dagen efter. Vi delar inte uppfattning om hur man bäst tar hand om små barn. Jag kan inte göra något åt det.

 13. Svar till Lydia 4 juni 2016 00:04
  Tänk själv hur du uttalar dig ! Det är bara att gå in på gula sidorna får du se hur många Kerstin Bergström det finns i Sverige.Jag avskyr folk som ljuger.Mer svar får du inte.

 14. Stefan – en flyreise til Gotland får du for en 1000 lapp og prinsessen reiser gratis , så kunne de være med å glede syke barn – så er det HELT fantastisk !

 15. Ni i Madeleineklanen är för roliga. Så fort någon kommer med konstruktiv kritik mot er ikon så tas det tunga artilleriet fram, men laddat med de mest besynnerliga argumenten så skjuts det mil över målet. Nu när det är långhelg så föreslår jag att ni träffas i stabstältet i Arboga-Falsterbo och går igenom strategierna. Tips på vägen: Ni bör kanske enas om vilket håll kanonerna bör riktas, mot de republikanska eller mot de rojalistiska trupperna.
  Trevlig helg!

  1. Om man jämför Madeleine, som regelmässigt baktalas i media, med andra medlemmar av kungafamiljen, som regelmässigt höjs till skyarna/stryks medhårs av samma media, så undrar man. Oavsett politisk inriktning och ideologi, blir en hel del människor störda av dubbelmoralen.
   Ni i Sofialägret måste ha fullständigt fantastiska förväntningar, då ni inte är nöjda trots den massiva PR-kampanj er idol har backats upp av i åratal.

 16. Säkert kunde vi alla dra in på en hel del, inte bara kungahuset. De flesta i Sverige har ju betydligt bättre ekonomi än många andra och lever i överflöd jämförelsevis. Vi måste inte komma upp i kungahusets utgiftsklass innan vi kan göra något.

 17. helene,

  Jag är hjärtligt trött på dina ständiga påhopp. Har du inget annat som intresserar än Madeleine? Jag ser aldrig dig skriva här om det inte handlar om henne. Du känner ju väninnor till Madeleine så det är väl förklaringen. Jag kommer att fortsätta skriva här om jag ser något som jag inte anser är OK när det gäller barn.
  Din faiblesse för ordet fantasi är talande.

  Varför är du aldrig här och diskuterar om något annat någon gång? Din faiblesse för ordet fantasi är mycket talande.

  1. Marguerithe.

   Ja, “varför är helene inte här och diskuterar om något annat någon gång”—Man talar om detta i alla länder.

   Allvarligt nu Marguerithe, jag skriver här i mån av tid. Jag följer inte kommentatorerna och ser efter vad-eller var- de skrivit sina inlägg. Lägger varken tid eller energi på sådant strunt! Mitt liv består av så mycket annat, som jag prioriterar. Bra så?

 18. Stefan skrev kl.21.45 4/6

  Stefan. Citat: “Språkbruket avslöjar det mesta”—Sedan tar du Marguerithe som ex. vad gäller värdighet och respekt.—Svar: Språkbruket hos denna sign. är gott!—Men tyvärr också det enda! Vad gäller innehållet finns mycket att önska! —Sign. Stefan, dina många högst personliga påhopp vad gäller mej, lämnar mej oberörd. Jag står stadigt i mig själv! Stefan, du verkar ha ett drag av en person som behöver “hävda sig”–snälla du, du räcker så bra,,,! Ta det lugnt,,,

 19. Kul att det finns ett kungligt barn med spring i benen. Det gör henne lite likt andra barn, som inte är prinsessor. Bra där Madeleine och Chris. Låt henne vara ett yrväder, det är ju det som är charmen med 2-åringar.

 20. helene,
  Fastän så många här har liknande åsikter som mina väljer du ut mig för att få utlopp för din frustration. Jag får bära hundhuvudet för det som alla kan läsa i bilder. Det är inte OK att förfölja en skribent. Ägna dig åt den skånska sjukvården! Ni har ju så trevligt där, säger du. Jag har inte den uppfattningen heller.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar