Annons


Annons

Pierre Casiraghi i allvarlig båtolycka


Prinsessan Caroline av Monaco fick nyligen rejäl skrämselhicka. Hennes son Pierre Casiraghis tävlingskatamaran kraschade under tävlingar på Gardasjön.

Pierre-Casiraghi-Ste1

Pierre Casiraghi, prinsessan Caroline av Moancos yngste son, hade änglavakt när hans tävlingskatamaran nyligen kapsejsade under en tävling. För Caroline, som blev ung änka när Pierres pappa Stefano Casiraghi omkom i en racerbåtsolycka år 1990, väckte det många hemska minnen till liv igen. Sommaren 1990 omkom hennes italienske playboy när hans motorbåt Pinot di Pinot under en tävling utanför Cap Ferrat slog in i en stigande våg och välte. Dessvärre verkar Carolines yngste son älska tävlandets adrenalinkickar lika mycket som sin far.

Annons

I maj tävlade Pierre och hans team Monaco för första gången med katamaranen Malizia och fram tills nu har det gått riktigt bra för den unge skippern. I fredags, under den tredje dagen av GC32-tävlingen i Gardasjön, gick det dock mycket illa. Malizia rammade i hög hastighet en stillaliggande båt med fotografer. Funktionärer och säkerhetspersonal var snabbt på plats och plockade upp Pierre och hans team och fotograferna som med nöd och näppe klarat sig från skador. Tävlingarna avbröts givetvis direkt.

Pierre Casiraghi har emellertid inga planer på att avbryta tävlandet. Katamaranen Malizia är döpt efter furstefamiljen Grimaldis anfader Francesco Grimaldi och den unge Casiraghi vill fortsätta representera sitt hemland i tävlingen.

Pierre-Casiraghi-Ste2

Pierre Casiraghi och hans lag under tävlingarna i maj.

Av: Liv Sander.

Foto: Stella Pictures.


(0)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

13 kommentarer till “Pierre Casiraghi i allvarlig båtolycka”

 1. Så respektlöst att kalla Carolines förolyckade make “hennes italienske playboy”. Föreslår att ni då för att vara konsekventa börjar kalla medlemmar av det svenska kungahuset vid deras rätta namn. Skäms.

 2. Tack Gilda håller med dig!
  Stefano Casiraghi var ingen Playboy om man jämför med Philippe Junot som var en riktig Playboy
  CVM

  1. Jag tror att tidningen helt enkelt blandat ihop de två männen. Inte lätt alla gånger att hålla koll på Monacofamiljens alla kärlekspartners.

 3. Och vad är då inte CG???

  Enl SvD ska detta inlägg tas bort:
  “Aller media uppmanar kommentatorer att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra sig väl och följa tillämpliga lagar annars kommer kommentarerna att tas bort.”

  *sätter mig och väntar på att helvetet ska frysa till is*

 4. Ja, här var det andra bullar när det gäller att sätta etikett på folk, må man säga…………….

 5. Och fastän censuren har ont i magen även idag ÄR CGs äventyr på andra sidan staketet både omfattande och ökända…

  Det är uppenbart att SvD är livrädd för svenska khuset och struntar fullkomligt i “den vänliga ton” som beordras oss andra – så länge som det handlar om utrikes och annan lagstiftning…

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar