Annons


Annons

Charlotte Casiraghi fyller 30!


Grattis till födelsedagsbarnet som blir hela 30 år idag!

 

 

Charlotte Casiraghi attends the Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology Costume Institute Benefit Gala at Metropolitan Museum of Art on May 2, 2016 in New York City, NY, USA. Photo by Lionel Hahn/ABACAPRESS.COM (c) Abaca USA / IBL

Charlotte Casiraghi, dotter till prinsessan Caroline av Monaco fyller år idag. Charlotte har blivit känd för sina fantastiska utstyrslar, något som lämnat eko världen över. Charlotte födde den 3 augusti 1986 och är enda dotter till prinsessan Caroline och Stefano Casiraghi. Hon har levt ett ganska privat liv och inte deltagit i många officiella arrangemang, hon uppbär heller ingen prinsesstitel men är tronföljare till den monegaskiska tronen .

Annons
Gilla Svensk Damtidning på Facebook

 

charlotte-casiraghi-ao

Charlotte arbetar som journalist och då främst med modemagasin. Hon har samarbetat en hel del med designhuset Gucci och ses oftast i deras klänningar. Förutom intresset för mode är ridning en av Charlottes passioner och hon har deltagit i flera hopptävlingar.

 

Av:Frida Mrad

Foto: IBL

 

 

 

 

 


(0)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

6 kommentarer till “Charlotte Casiraghi fyller 30!”

  1. Hon har ingen journalistutbildning, men en examen i filosofi. Hon är otroligt bra ryttare. Hon är ingen prinsessa, men representerar flitigt Monaco. Hon är inte gift och har ingen partner, men har en son.

    Hon är så vacker, men verkar inte så lycklig just nu!

  2. Hon leder avancerade kurser i filosofi i Monaco med kända namn. Hennes nya kärlek är en grann italiensk ädling i filmbranschen. Hon har en liten son med enormt framgångsrik fransk scenpersonlighet som nu jobbar i USA. De var aldrig gifta.Självständig vacker stenrik har denna häftiga hästtjej ett spännande liv framför sig.

  3. Fantastisk kvinna & lika tidlöst vacker som både mamma Caroline & mormor Grace! En av dom sista inom kung & furstehus som är en nutida ikon, allt gott inför framtiden!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar