Annons

Annons

Bildspel! Så såg det ut då Estelle började förskolan


I går stod det klart att prinsessan Estelle bytt förskola. Men hur såg det egentligen ut då hon började förskolan Äventyret för två år sedan. Se bilderna i vårt bildspel.

Princess Estelle first day at pre-school

Prinsessan Estelle har lämnat förskolan Äventyret och börjat på en montessoriförskola i stan. Men vi minns hur det såg ut vid “föris”-starten för ganska exakt två år sedan. Återupplev den spännande dagen i vårt fina bildspel nedan.

14
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Foto: Stella Pictures.

(450)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

Kommentarer till “Bildspel! Så såg det ut då Estelle började förskolan”

  1. Sorgligt att titta på det som var bra, då! Vi lever i nutid och något har gått snett. Logistik – struntprat! Det gäller såklart Estelles välbefinnande, men hon borde befrias helt från ALLA krav och få vara som sin “låtsassyster” Leonore istället. Mamma borde åtminstone förstå, av egen erfarenhet, att det är orimligt att låta ett barn gå igenom samma procedur som hon själv har gjort. Om Estelle dessutom också skulle ha dyslexi kan det bli för tungt för henne.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar