Annons


Annons

Bildspel! Se Mette-Marit och Haakon på Rädda barnens fredsprisfest


Tidigare i dag höll Rädda barnen en fredsprisfest i Oslo. Mette-Marit och Haakon var självklart på plats.

Haakon och Mette-Marit tidigare i dag.

Haakon och Mette-Marit tidigare i dag.

Se bilderna från festligheterna nedan.

7
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Foto: Stella Pictures.


(0)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

5 kommentarer till “Bildspel! Se Mette-Marit och Haakon på Rädda barnens fredsprisfest”

    1. Nå må du slutte å fantasere. Vi vet ingenting om hva som foregår i noen av de kongelige ekteskap. Å tro vi kan lese noe om et ekteskap av et bilde blir for dumt. For noen måneder siden kunne de ikke holde fingrene fra hverandre så vi. Nå er MM enda syk og kanskje ikke helt i form. Kanskje blir du overrasket over at det er et svensk par som er de neste til å kaste inn håndkledet 😉 Når noe skjer positivt eller negativt uansett hvilket par så får vi vite det når de vil.

  1. Mette-Marit och Haakon har så fina egenskaper i sin personlighet, och mkt annat gemensamt, vilket underlättar att bli ett fortsatt par. Som för oss alla, kan det vara något som har hänt i övriga familjen som oroar, hoppas dock inte på något allvarligt.

    Fin outfit M-M hade!!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar