Annons


Annons


Annons


Kommentera här!

7 kommentarer till “Kungafamiljen samlad igen – se unika filmen”

  1. Varför går Sofia oftast FÖRE C-P?? Hör det inte till etiketten att han går före henne?? Drottningen går ju efter kungen, så det är ju självklart att Sofia ska gå efter. Eller är det inte så noga längre??

  2. Det är ju gammalmodigt att den kungliga skall gå före. Kungen har valspråket “I tiden”, och då borde de gå som de vill; det kommer nog att försvinna, gissar jag. Likaså att niga åt kungaparet, som en anställd gjorde i en filmsnutt, förvånade mig!

  3. Alla i kungafamiljen verkar noga med att det är Sofia Hellqvist som ska ta mest plats i media. Kungafamiljen har nog missat att Sofia Hellqvist är ytterst van att posera framför kameran.

  4. Hos prinsparet är det väl rätt uppenbart att en av dem trivs i sin roll medan den andra hellre skulle göra nånting annat i livet. Då känns det väl mer modernt att den som tar sin roll på allvar och gillar representation och därmed är den mer kungliga i den lilla familjen får gå först, oavsett vad traditionen säger.

    1. Ännu rimligare att man frånsäger sig titeln och vad som följer med denna. Blir alltmerdvensdonakrigt så varför ska bi betala för detta vika särskilda platser på olika evenemang. Nej nu har man tagit steget så är det bara att följa linan ut man är inga särskilda mer än att man har pengar på banken

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar