Annons


Annons

Svensk Damtidnings reporter på plats i Börshuset: “De verkar nästan nykära”


Rörigt, men också en kärleksfull stämning. Så beskriver Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård Lindén stämningen i Börssalen just nu.

Swedish royals at  the formal gathering of the Swedish Academy

– De verkar nästan nykära, kommenterar Ellen Myrgård Lindén.

Hon syftar på Carl Philip och Sofia. Som hela tiden ler mot varandra där de sitter inne i Börshuset.

The formal gathering of the Swedish Academy

Svensk Damtidning är, som sagt, på plats i Börssalen på Börshuset. Just nu pågår Svenska Akademiens årliga högtidssammankomst och kungafamiljen sitter på en upphöjd platå. Det är en glad skara som har tagit säkerhetsbilarna från Haga, Drottningholm och Hovstallet ikväll. Madeleine och Chris ser på varandra varandra när akademiledamöterna håller sina långa tal. Lite skämtsamt sådär, svenskan verkar fortfarande vara ganska svår för brittiska O’Neill. Victoria och Daniel verkar glada över att ha återförenats med familjen efter några intensiva dagar i Italien. De blickar då och då bort mot syskonens stolar och nickar glatt. Prinsessan Sofia är vacker utslaget hår. Förra året var hon här som gravid och nu kan hon och Carl Philip se fram emot en mysig kväll med den åtta månader gamla Alexander när den här sammankomsten är till ända.

Annons

Princess Sofia, Princess Madeleine, Prince Carl Philip, Christopher O'Neill Attendance at the formal gathering of the Swedish Academy, Börshuset, Stockholm, 2015-12-20 (c) Karin Törnblom / IBL Bildbyrå Närvaro vid Svenska Akademiens högtidssammankomst, Börshuset, Stockholm, 2015-12-20

Kungen är den enda som ser en smula sömning ut. Om bara några dagar väntar ett kungligt julfirande på Drottningholm. Mycket att tänka på, förstås.

Swedish royals at  the formal gathering of the Swedish Academy

Foto: Stella Pictures, Ibl.


(379)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

3 kommentarer till “Svensk Damtidnings reporter på plats i Börshuset: “De verkar nästan nykära””

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar