Annons


Annons

10 underbara bilder från Marys nyårsfirande


Se ännu fler härliga nyårsbilder från Danmark:

mary bred ibl

Den danska kungafamiljen sparar verkligen inte på krutet när det kommer till nyårsfester. 2017 skålades in i dagarna tre och för kronprinsessan Marys del var glamourfaktorn hög. Startskottet blev den beiga galadrömmen vid Amalienborgs slott och så här såg hon ut när familjen fortsatte sitt firande på Christiansborg.

Annons

Se de underbara bilderna i bildspelet nedan:

9
Visa bildspel

/
...
Visa mer

 

Av Ellen Myrgård Lindén
Foto: IBL

(273)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

7 kommentarer till “10 underbara bilder från Marys nyårsfirande”

 1. Nu vill vi ha ett ärligt och uppriktigt svar från andra sidan Sundet i detta angelägna spörsmål. Är Marys popularitet hos det danska folket verkligen av samma slag som vad glamourfaktorn sägs vara, dvs hög?
  Vad säger ni, Birthe och andra?

  1. Bror – ugebladsdirektør for Aller Medier Anette Kokholm sagde i forbindelse med livesendingen fra Amalienborg Slotsplads Nytårs aften i/på DR1: “…der ville ikke findes så mange forsider med de kongelige personer, hvis ikke de sælger blade/tidningar. Dette gælder for ALLE i den kongelige familie, også Prins Henrik”!
   forts.

  2. Bror forts. – Ja, Mary er ufatteligt populær, ikke bare fordi hun er en smuk kvinde, men også for hendes højt profilerede arbejde i både Danmark og udlandet.
   D. 10. januar modtager hun Den Berlingske Fonds Hæderspris, som tildeles for at have udrettet noget ekstraordinært for det danske samfund. DBF begrunder uddelingen i år med Kronprinsessens arbejde som protektor for udsatte grupper i Danmark. Nöjd Bror?

 2. “Beiga galadrömmen”? Den var i guld.

  Sedan, om vi ska vara lite petiga, heter det inte Amalienborgs slott. Det heter Amalienborg.

 3. Jag undrar hur alla kändisar och även de kungliga skall se ut vid 70 års ålder, efter alla insprutningar för att släta ut rynkor? De ser ut som “salvansikten”; ett av sjukdomen Parkinssons symtom, dvs mimiken blir otydligare.

  Mary har en blivande drottnings uppträdande, så danskarna kan känna sig nöjda. Klänningen var helt perfekt en sådan dag.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar