Annons


Annons


Annons


Kommentera här!

11 kommentarer till “Därifrån kommer Leonores och Nicolas fina vinterkläder”

  1. Leonore kommer att få ett frapperande utseende när hon blir äldre. Nordiskt blond blandat med mörkare färger från pappas sida (Chris far).

  2. Söta barn, men de skulle vara minst lika söta i kläder utan päls. Båda barnen bär kläder med äkta pälsdetaljer. Onödigt att djur har fått lida för detta!

    1. 85 miljoner djur slaktas varje år i Sverige, enbart för att hamna på våra tallrikar… Deras liv lär knappast heller varit en dans på rosor, önskar att alla som är mot päls (jag bär heller inte päls) vore lika engagerade för alla djurs välmående, vare sig de hamnar på klädesplagg eller i våra magar.

  3. Otroligt fina och praktiska kläder. Och ej speciellt dyra -snickarjohn har skrivit priset ovan. Ungefär så kostade jackor och overaller när våra barn var små-20/24 år sedan(omräknat till dagens pris),

  4. ellinor

    Utan att dessmera “blanda” mig i ämnet så motsätter jag mig i allmänhet då folk säger men det är ju inte så dyrt. Kostnader är alltid relativa. Det som du anser att är bra priser, kan te sig för andra föräldrar som hutlöst dyrt. Omständigheterna avgör.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar