Annons


Annons

Överraskningen! Carola stöttar prinsessan Sofia


Sångerskan hyllar nu prinsessan Sofias organisation.

carola-haggkvist-prinsessan-sofia

Det är många kända svenskar som valt att stödja prinsessan Sofias organisation Project playground. Och nu ställer sig ytterligare en känd kvinna bakom projektet. Ingen mindre än Carola Häggkvist har valt att stötta Sofia och hennes organisation. Under slutet av januari var Carola dessutom på plats i på Project playground, något både hon och organisationen avslöjade under gårdagen.

Annons

– Jag känner verkligen med de barn som växer upp i den extrema utsatthet som livet i kåkstäderna innebär. Att få möjligheten att stödja en organisation som gör skillnad för många barn och ungdomar genom att verkligen se var och en utav dem och deras talang känns viktigt, säger Carola själv på Playgrounds hemsida.

Anledningen till att Carola var på plats var inte enbart för att kika på det arbete man utför, utan främst för att uppträda under organisationens insamlingskväll den 29 januari. Tillsammans med kärleken Jimmy Källqvist sjöng hon för några speciellt utvalda gäster. Och konserten hölls inte i kåkstaden där organisationen vanligtvis håller till, utan på det femstjärniga hotellet The Ellerman House, utsett till ett av de främsta i världen.

Av Margareta Gotthardsson
Foto IBL, Skärmavbild Project Playgrounds instagram.


(0)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

39 kommentarer till “Överraskningen! Carola stöttar prinsessan Sofia”

 1. Det är fint att Carola vill att dottern ska få starka band till sitt hemland.

  Jag förstår varför prinsparet och så många kändisar (+ jag själv) är förälskade i landet. Det känns helt absurt att en stad som badar i lyxrestauranger, -hotell och -shopping endast ligger 10-20 minuters bilfärd bort från Langa och andra orter. Det får en verkligen att reflektera över hur olika ödets lotter faller och får en att känna stor tacksamhet.

  1. Ja det är lätt att säga att man stöttar exempelvis utsatta barn, medan andra gör jobbet och bidrar ekonomiskt.
   Att sen ha mage att ta äran av deras arbete medans man själv har semester och lever livets glada dagar.
   Det kallar jag dubbelmoral.

  2. Veronica:

   “medan andra gör jobbet och bidrar ekonomiskt”
   “Att sen ha mage att ta äran…”

   Få svenska artister har – hands on – gjort så mycket för sämre ställda som Carola har. Personligen gillar jag inte hennes sång, men rätt ska vara rätt.

  3. Veronica

   Instämmer!

   Dessutom förvånar det mig att tidningen skriver “Sofias PP”. Hon har avsagt sig allt ansvar för att få HRH-titel!
   Glöm heller inte att Frida startade verksamheten!

   Så är det naturligtvis bra för kändisarna att få lite extra PR genom att ge et bidrag …

  1. Exakt: konsert for fatal utvalda pa lyxhotell…..men inte en antydan till en liten trudelutt for barnen själva. Om det bara tar 10-15 min mellan lyx och misar borde Carola hunnit till bagge ställena kan man tycka.

  1. Jag är avundsjuk på att Carola m.fl. sjunger så vackert när jag själv sjunger som en kratta. De kungliga tycker jag snarare synd om som måste leva och jobba under folkets vakande öga, all cred för att de vill ställa upp på det. Inte ens för 100 miljoner i året rakt ner i min egen ficka skulle jag vilja vara och arbeta som kunglig och jag tror att en stor del av de som kommenterar här känner det samma.

  2. Jadå, Lise Meitner t. ex., även om hennes succé, av allt att döma, borde ha varit större.
   Carola däremot är inte i min smak.
   Enkelt.

 2. Klart stjärnan Carola gillar uppträden på lyxhotell på värmare breddgrader.
  Vet de unga i dag vem Carola är och gillar de en mogen dams musik?
  Hon har en bra röst….men 1983 stod hon på topp.

 3. Carola har säkert ett gott hjärta, och adoption är ju ett betydligt mer etiskt val än detta med surrogatmamma för de som önskar barn utanför den normala vägen.
  Men det finns avarter även här vilket måste uppmärksammas i högre grad.

 4. Karin: stackars kungligheter som inte behöver uträtta ett dugg på månader, lever på bidrag från regeringen. Mår dom illa av detta drönarliv är det bara att säga ifrån sig titlarna och skaffa ett vanligt jobb. Eller hur?

 5. Men herrejesses, vilka enfaldiga kommentarer! Vad gör ni själva för gott här i världen? Det behöver inte vara några stora grejor, något litet bara.

 6. Veronica 31 jan.kl.13:26 Hur kan DU skriva ngt dylikt? Du vet väl ej hur många timmar o hur mycket hon arbetade för pp innan bröllopet.Det är oförskämt att yttra sig på det sättet.

 7. Märkligt att inte Peter “Foppa” Forsberg ansluter sig. Han och Sofia har väl en god relation, eller åtminstone hade.

 8. Veronica
  Din kommentar är sanningenlig till 100% skönt med människor som ser sanningen och dessutom
  vågar skriva den!
  Trevlig Kväll
  CVM

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar