Annons


Annons

25 fantastiska bilder från Victoria och Daniels äktenskap


I dag firar kronprinsessparet sin förlovningsdag!

victoria-dan-ibl

Den 14 februari 2009 föll Daniel Westling ner på knä för att fria till sin prinsessa. Vad som hände sedan känner vi alla till, men minns du alla de vackra kärleksstunder genom åren?

Vi hyllar kronprinsessparets förlovningsdag genom att titta tillbaka på årens vackraste bilder på paret.

Annons

Se bilderna i bildspelet nedan! 

25
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Av Margareta Gotthardsson
Foto IBL


(1.03k)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

17 kommentarer till “25 fantastiska bilder från Victoria och Daniels äktenskap”

 1. När det inte finns några nyheter
  skapar man dem.
  Det gjorde man i gamla öst också.
  Monarki har lustiga biverkningar.

  1. Tänkte precis samma sak! Det här känns som när man i Sovjet klippte in och klippte bort olika gubbar på tribunen på röda torget, så kunde man lura i folket att de aldrig funnits, eller att de döda var vid god vigör, det var bara klippa och klistra in ett annat huvud. Här kan man bara köra gamla bilder så frågar ingen. Betalar vi apanage för det här? För folk som inte gör något som semestrar i månadsvis?

 2. Det är nog hög tid för ett officiellt meddelande från Hovet om hur det står till med Kronprinsessan och orsaken till den långa bortavaron. Rykten har en tendens att utvecklas till s k sanningar som sedan är svåra att bli av med.

  1. Håller med, det är väldigt länge sedan de syntes till. Visst förstår jag varför de kanake inte vill tala om exakt var de är för säkerhetens skull, men hovet kan väl tala om att de är på långsemester och när de beräknas vara tillbaks. Min gissning är att de är i Sydamerika, resan dit när Victoria väntade Oscar gav nog mersmak.

 3. Emma Olsson
  Det tillkännagavs att de har förlovat sig den 24 febr. Daniel berättade ju att det var en speciell dag innan med sol och is på vattnet mm.

  Härliga bilder! De är ett så fint par på alla sätt!!

 4. Julia: det var en sant ord. Spekulationer är inte bra och det blir till rykten och alternativa sanningar. Varför ska det vara så hemligt? Är dom trötta, mår dåligt eller har någon annan orsak till den långa bortovarn så varför inte tala om det? Liknar rena Ryssland.

 5. Eftersom kronprinsessparet alltid har varit seriösa, skötsamma och energiska, så lita på dem, att de behöver denna frånvaro! Sluta spekulera!

 6. Detta känns mer som ett minnesalbum av något vackert som en gång var. Men så illa kan det väl inte vara?

  Jag kanske är vidskeplig, men jag gillar inte bildspel där man skall “minnas” äktenskap som fortfarande pågår. Det ger mig alltid känslan av att det är på väg att ta slut. Creepy…

 7. Någon av dom mera frekventa Damerna skriver att paret är seriösa och skötsamma det
  tycker jag verkligen inte eftersom någon annan Dam skrev igår att KronPrinsessParet skulle
  avgå och PrinsParet med Sofia i spetsen blir nu Sveriges nya Drottning!
  Den som lever får se!
  CVM

 8. Jag tror inte att Kronprinsessparet mår dåligt. Daniel går på sin pappaledighet nu och paret ville väl åka på en resa innan.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar