Annons


Annons

Så lever Sofia under mammaledigheten – nya uppgifter


Spännande detaljer!

sofia-alexander

Våra moderna kungligheter sitter inte längre på ett slott med tinnar och torn. Nej, verkligheten är en helt annan i dag. Prins Alexander hänger med sin mamma som vilket vanligt barn som helst. Detta kunde våra ögonvittnen se på Brasseri Balzac under förra helgen.

Annons

Balzac

Vid fönstret satt en grupp unga vänner och hade trevligt. Tre barnvagnar stod parkerade vid bordet och i den ena satt kungaparets barnbarn Alexander, som nu hunnit bli tio månader. Prinsessan Sofia var glad, umgicks och hade trevligt samtidigt som hon gullade med sin son, precis som alla andra “lattemammor” man så ofta ser på stan. Sofia är mammaledig och verkar vara en mycket hängiven förälder med massor av ömhet och omsorg för sitt barn. Men småttingar vill ju inte alltid sitta stilla utan kräver omväxling.

sofia-12

Prins Alexander är inget undantag. När det blev för trist att höra de vuxnas prat, gjorde han sin stämma hörd. Och det med råge! Han gav upp ett illvrål som fick glasen på borden att vibrera. Prinsessan Sofia var då snabb som en vessla och tog upp honom i famnen för att lugna.

sofia-stella

Vid fyratiden bröt prinsessan upp, satte sin son i vagnen och gick ut på gatan med barnvagnen framför sig. Säkerligen fick hon en del nyfikna blickar eftersom hon, till skillnad från många andra, var uppklädd i svartvit klänning, höga klackar och ljusblå kappa. En skönhet med en dyrbar last. I vagnen fanns en mycket nöjd prins av Sverige, som fått en spännande eftermiddag med massor av nytta att titta på.

Av Åsa Bönnlyche
Foto: Stella Pictures, IBL

(336)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

17 kommentarer till “Så lever Sofia under mammaledigheten – nya uppgifter”

 1. Flera olika tillfällen, Sofia i annan frisyr och andra kläder. Och en bild av en restaurang. Vad menar Svensk Dam?

 2. Vilket lyft artikeln fick efter redigeringen. Det är onödigt att bjuda in till diskussioner om hur ett litet barn, kungligt eller inte, ser ut. Tummen upp!

 3. Spännande eftermiddag – nej jag tror inte att en 10-månaders baby har en spännande eftermiddag på en restaurang.

  1. MargaretaJ

   Det är inte första gången denne Prins Alexander tillbringar sin tid med mamma Sofia på restaurang eller cafe! Gert Fylking fd. TV3-“figur” är ofta en uppskattad “kavaljer” till Sofia,-skratten hörs vida när G.Fylking drar sina vitsar.

 4. Tänk om man ville lägga ut en ny bild av Alexander! Det skulle vara så trevligt. Han är säkert ett mycket vackert barn, med så snygga föräldrar.

  1. Instämmer!
   Det händer ibland att det blir som det sägs i inledningsmeningen i åtskilliga dåliga romaner:
   – Våren kom tidigt det året.

 5. Mycket underligt att man inte visar upp Alexander, han är ju trots allt av stort intresse för nationens rojalister…
  Känns som dom lägger vikt vid att osynliggöra honom för folket, vilket verkar konstigt av medievana föräldrar…
  Alla kungliga barn så långt tillbaka som Hagasessorna med lillebror har ju varit flitigt förevisade under sin barndom…
  Åter igen vinner Madeleine, och Victoria har ju generöst tagit med Estelle på tillställningar från späd ålder…
  STOR ELOGE till systrarna Bernadotte….

 6. Marguerithe skriver:

  24 februari, 2017 kl. 13:57

  Fy så elakt! Alla barn är inte vackra, även om föräldrarna skulle råka vara det (utan smink). Alexander är kanske inte alls lik någon av sina “vackra” föräldrar, men detta borde väl inte hindra prins Carl Philip från att visa upp sin HKH son.

 7. Synes det er prisverdig at Sofia og Carl Philip ikke legger ut bilder av sitt barn i tide og utide. I motsetning til Victoria og Madeleine som nærmest konkurrerer om å vise frem sine.Husker prins Alexander som et særlig søtt guttebarn fra dåpsdagen.
  Synes prinsparet viser en noe tilbaketrukket livsform som jeg finner sympatisk.

 8. SvDam artikel skriver om en helt vanlig situation som alla föräldrar
  kan göra.
  Uppklädd pga ett skattefinansierat lyxliv.
  Dyrbara är ALLA Barn.
  Skönhet sitter i betraktarens ögon och är subjektiv.

 9. När man läser kommentarerna här så utgår man tydligen att Alexander inte är lika söt som sina kusiner. Eller lika kunglig. Heder åt Carl Philip och Sofia att hålla sitt barn undan från detta.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar