Annons

Annons

Bildextra! 9 underbara bilder från Madeleines comeback

Madeleine under invigningen av "Room for children" på Southbank Center.


Prinsessan Madeleine strålar!

Vilken comeback det blev för prinsessan Madeleine! Under tisdagen var hon inbjuden till Southbank Center i London för att inviga barnboksbiblioteket “Room for children”. Och prinsesssan verkar ha uppskattat mottagandet hon fick. Madeleine strålade nämligen från start. Se själva i bildspelet nedan!

Annons
9
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Foto: Stella Pictures.

(365)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

25 kommentarer till “Bildextra! 9 underbara bilder från Madeleines comeback”

  1. Ja, har lyste de sma blonda blåögda svenska barnen med sin frånvaro och hade tydligen inte beordrats ut for att vifta med flagga. Kul att P Madeleine inviger ett läsrum, och blir sagotant (?) som en av de holländska damerna.

  2. Snickarjohn, jag skrev en gång att Du hade varit en ypperlig medarbetare för modebloggen, men tyvärr gick Kommentaren aldrig igenom

  3. Någon har valt pseudon yrsa, dvs den jag har använt i åratal.
    Ett olyckligt val, som inte gagnar någon eller någonting.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar