Annons


Annons

Då är Victoria tillbaka – Svensk Damtidning avslöjar


Nu har beskedet kommit.

victoria-daniel-ibl

Hovet bekräftade precis för Svensk Damtidning att kronprinsessparet befinner sig på en privat resa för att passa på att få kvalitetstid med barnen. Nu berättar även hovet när paret kommer att vara tillbaka.

– Kronprinsessparet är tillbaka i samband med deras kommande engagemang i mars. Resan innebär alltså att kronprinsessparet inte kommer att medverka under det inkommande statsbesöket från Kanada, berättar hovets informationschef Margareta Thorgren. 

Läs om var paret befinner sig genom att klicka här!

Av Margareta Gotthardsson
Foto IBL


(211)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

18 kommentarer till “Då är Victoria tillbaka – Svensk Damtidning avslöjar”

 1. Märklig information! När danska kronprinsparet tillbringade en längre period i Australien/Tasmanien så stod det på deras hemsida i mycket god tid. Det var en helt privat resa från 1 december och över julhelgerna. Svenska hovet borde ta lärdom av danska släkten.

  1. svar t.ellinor Blomquist 17 febr.2017kl.12:49 Vadå? Läser du endast denna avisa.För tag sedan stod att det varskillsmässa på G mellan M&F om ej prata
   ej med varandra.Har nyligen precis kommit hem fr.besök i centralorten var o bytte trisslott passade på o läsa vad som stod utanpå o idag kunde jag läsa igen ej några samtal dem i mellan trots 4 barn ihop.Ön so köpts för 125 milj.är det skillsmässogåva?Där ska hovet EJ ta lärdom.

  2. Bra att Victoria+Daniel INTE gjort som Fredrik+Mary som upplyst folk på förhand om var de ska vistas o när. Deras privatresa uppmärksammades i media, och det finns gott om bildbevis. Inte kan det kallas privat. Kanske Mary trivs med uppmärksamheten, men jag förstår att Victoria o Daniel inte gör under sin privata tid. Och nog inte Fredrik heller, egentligen. Jag skulle inte vilja (för)följas av paparazzi under familjeresan när man måsta stå ut med dem hela livet i alla fall. Jag förstår dem väl.

 2. Detta är riktigt tråkigt för Victoria och det är (kanske) inte hennes fel.

  Hovet borde (jag har skrivit det flera gånger i andra trådar) ha gått ut med att familjen har långsemester!

  Då hade alla spekulationer inte poppat upp. Nu finns säkert tyvärr många som inte ens tror på dessa sent komna uppgifter utan spekulationer kanske fortsätter.

  Kardinalfel av Hovet och Victoria!

 3. Varför måste hela Svenska folket veta om vart Kronprinsessparets Privata resa som vilka vanliga medborgare som helst denna resa är väl högst privat vad jag kan förstå Gillar kungahuset och vi har en duktig och fin Kronprinsessa

 4. Är tillbaka i samband med deras kommande engagemang.
  Det har vi ju läst nu (vilken comeback). Efter lyxsemester, att fira sin egen namnsdag och sin familj. Vilket sk jobb.

 5. Hvad taler du om Kerstin. Mary og Frederik skal ikke skilles. Og nej han har ikke købt nogen ø til Mary til 125 millioner. Du er helt forkert på den.

 6. Jag tycker det är konstigt om Mary och Frederik inte pratar med varan, varför då resa på ski semester nu i Feb. tillsammans med familjen från Australien.Dom är hemma nu ,hur kan dom se så kära ut alltid, Jag tycker det är bra att Victoria får en tid med sin lilla familj endast dom 4.

 7. Jag önskar verkligen de har det bra och njuter av sin ledighet. Gillar inte elaka kommentarer. Om dom nu har tagit med barnen och vill vara tillsammans är det en gåva för barnen. Vi är duktiga att spekulera. Nog kan vi vänta och höra var de varit och gjort. Ha det gott! Njut av ledigheten!

 8. Hoppas också att de har det bra och att det inte är sjukdom eller annat elände som håller dem borta från offentligheten. Representationen sköts ju av kung, drottning, prins, prinsessor och Mr O´Neill, så det är väl ingen fara på taket. Sansa er, förklaringen kommer.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar