Annons


Annons

Ingrid Alexandra i tårar efter hunddramat


Mette-Marits bild säger allt.

Onsdagen var inte en rolig dag för kronprinsessan Mette-Marit för familj. Rolig var den däremot för familjens hund Muffins Kråkebolle som slet sig under en skidtur och var borta i några timmar.

Annons

Till slut fick Mette-Marit vända sig till sin 125 000 följare och be om hjälp. Men bara timmar efter att efterlysningen gått ut återfanns Muffins Kråkeboll. Hon hade hoppat in i backluckan på familjens bil.

Mette-Marit postade snabbt en bild på en tårögd Ingrid Alexandra som återförenats med Muffins Kråkebolle. “Många glada barn och vuxna här”.

Slutet gott, allting gott.

 

Foto: Stella Pictures, Instagram.com/crownprincessmm

Läs mer om Kungliga Europa här>>>


(315)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

9 kommentarer till “Ingrid Alexandra i tårar efter hunddramat”

  1. Ärligt talat så förstår jag till 100% oron om ens lilla älskling försvinner. Därför vaktar jag, som höken, min gullekatt. Men börjar det inte gå för långt med dessa rubriker. Mardrömsnätter, jag förstod att hunden försvann medan de var i skidbacken. Senare blir husse geniförklarad för att han gör något helt logiskt. Och nu en tredje rubrik om den norska kungliga hunden. Till råga på allt, då man läser t.ex.om barn som bara försvinner och aldrig hittas eller om de hittas, så är de redan döda.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar