Annons

Annons

Mette-Marits skräcknatt – berättar om stora oron


Oron var stor på slottet.

mettemarit haakon ibl

Under gårdagen upplevde Mette-Marit och Haakon några tuffa timmar av oro. Deras älskade labradoodle Muffins, 3 år, försvann under en skidtur men är nu återfunnen. Under de oroliga timmarna letade familjen febrilt och kronprinsessan vädjade även om hjälp på sin Instagram.

Annons

https://www.instagram.com/p/BQQtXp1jY_H/?taken-by=crownprincessmm

“Den här lilla damen försvann under en skidtur i eftermiddags. Om du, eller någon du känner, har sett henne blir vi glada om du talar om det för oss. Hon blev senast sedd i Furuholmen i Vestmarka, inte så långt gtån Vestmarksetra parkeringsplats. Ring telefonnummer 22048700 om du har information Hon är väldigt glad i människor och heter Muffins Kråkebolle. Hon är en ganska stor Labradoodle på 3 år. Hon är märkt med ett chip och ett svart halsband”, skrev Mette-Marit i inlägget.

Men slutet gott allting gott. Muffins hade lyckligtvis hittat tillbaka till familjens bil som stod parkerad på en parkeringsplatsen i närheten av skidbacken. Och nu är ordningen återställd.

Av Ellen Myrgård Lindén
Foto: IBL, Instagram

(122)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

15 kommentarer till “Mette-Marits skräcknatt – berättar om stora oron”

 1. Spekulativt innlegg. Hunden forsvant under en skitur og ble funnet igjen kort tid etterpå. Nå må SD skjerpe seg. Overskriftene er så spekulativt banale. Tror virkelig SD at leserne er så dumme?

  1. Det var vel ikke så spekulativt av media. Heller litt overdrevet med en instagram-etterlysning, som ber om oppmerksomhet. Hunder kommer tilbake bare man venter lenge nok. Bare katter stikker av…

 2. På Slottet? På Skaugum mener SD vel…og Astrid det er vanlig at vi “dødelige” deler vår uro med en gang vår hund eller katt stikker av på Facebook og instagram, ber folk være på vakt og ta kontakt ser de eller finner den. Så hvorfor skal ikke kongelige kunne gjøre det samme? Og det er ikke vanskelig å se av bildet av en forgrått Ingrid at det tok på da hun var borte. Så av og til…

 3. Milly Cacao är väl mamman till Muffins Kråkebolle, så då behöll de en valp, och borde ha två hundar nu?

  1. Det spelar ingen roll om man har 1,2,3 eller fler hundar, varje hund är älskad och saknas lika mycket om den försvinner. De gjorde helt rätt som la ut en efterlysning. De kunde ju inte veta hur snart hunden skulle vara tillbaka, dessutom förvildas hundar fort.

  1. Det er faktisk hemskt for en hundeeier at hunden blir borte – man gjør alt for å finne den igjen. Når ditt barn er borte så tenker man pytt pytt de kommer nok til rette snart – bare å vente!

 4. Tycker det hela visar på mänsklighet. Alla som har ett djur kan känna igen sig. Tror ni att vår kung skulle efterlysa sin hund på instagram om den sprang bort? Att han skulle publicera bilder på hunden från det egna vardagsrummet eller en bild där barnbarnen kramar om den försvunna hunden? Jag tror inte det….tror snarare att han kommenderat ut högvakten i all hemlighet för att leta….lite som när militären fick dyka efter Christinas stulna diadem.

 5. En djurälskares största skräck.

  Om min hund eller mina (inne)katter hade försvunnit så hade jag velat att miljontals människor letar all deras vakna tid. Det är såklart inte en logisk önskan, så därför får man väl nöja sig med att dela på sociala medier och sätta upp lappar i grannskapet, precis som MM gjorde.

 6. caterine!

  Är det någonting som är bra i denna värld, enligt dig?

  Fin hund, men kennelklubbens motsvarighet protesterar mot denna blandrashund, dock är rasen en utmärkt familjehund, dessutom otroligt söt.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar