Annons


Annons

Så planerar Madeleine sin svenska comeback


Hovet berättar!

Madeleine-Southbank.ste

Nästa vecka får vi se mer av prinsessan Madeleine och Chris O’Neill. Som vi tidigare skrivit kommer de vara med under det inkommande kanadensiska statsbesökets första dag. Statsbesök är den främsta formen av representation och kungafamiljen tar det på stort allvar.

Annons

Nu när kronprinsessan Victoria och prins Daniel befinner sig på resa kommer alltså Madeleine och Chris att täcka upp för frånvaron. Det är Chris första statsbesök och Madeleines första svenska representationsuppdrag sedan december förra året.

Men statsbesöket är inte det enda som står på parets agenda, berättar hovets informationschef Margareta Thorgren.

– Prinsessan Madeleine och Chris kommer inte till Sverige enbart på grund av statsbesöket utan för att de har andra engagemang i Sverige i samband med statsbesöket, säger hon till Svensk Damtidnings Margareta Gotthardsson.

Läs mer om Victoria och Daniels frånvaro genom att klicka här!

Foto: Stella Pictures.


(362)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

3 kommentarer till “Så planerar Madeleine sin svenska comeback”

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar