Annons


Annons

Se filmen där Marius utsätter sig för fara


Kronprinsessans son är verkligen våghalsig.

mette-marit-ste

Att Marius Borg Høiby älskar livet på skidor vet vi, har gick på idrottsgymnasiet Wang i Norge för att kunna kombinera sitt skidåkande med skolarbete. Just nu befinner han sig i USA för att studera, men ägnar sig även åt sin stora passion.

Annons

I en ny film på instagram visar kronprinsessan Mette-Marits son upp sina skidkunskaper samtidigt som han utsätter sig för fara. Han hoppar och gör volter från höga hopp i en skidpark helt utan hjälm på huvudet trots att han trillar flera gånger. I slutet av filmen på den jibbande Marius säger han att han är för dålig för att få någon inbjudan till X-games, en åtråvärd extremsportstävling. Se filmen här nedan, på Marius instagramsida. Låten i filmen är “No role modelz” av J. Cole.

Long time no see ski

A post shared by Marius Borg Høiby (@marius_borg) on

Av Margareta Gotthardsson
Foto Stella pictures


(86)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

6 kommentarer till “Se filmen där Marius utsätter sig för fara”

 1. undrende

  Det är jo för han är Mette Marits son.
  Han är jo kung på skidor, kanske han blir framtidens president i Norge?
  Han får jo den bästa utbildning.
  En ståtlig ung man.

 2. Det hela blir lätt komiskt.
  Mamma Mette Marit påtalar att sonen inte bör exponeras i media, men sonen själv exponerar sig mer än gärna.
  Att han framträder utan hjälm gör det hela samtidigt beklämmande.

  1. Til og med Stefan må kunne skjønne at der rundt stor forskjell på det man selv vil dele på sosiale media og å ha journalister hengende i buskene og skrive om privatlivet ditt. Som vi ser med Madeleines og de andre de velger selv hvilke private øyeblikk de vil dele. Men noe må vi ha å gnelle om.

 3. Marius får väl göra vad han vill, åka skidor utan hjälm etc om han tycker det är coolt. Att lägga ut bilderna på sociala medier är dumt och omoget och visar en okunskap om vad som krävs av en person uppvuxen i Kungahuset.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar