Annons


Annons

Victorias plan för Estelle: “Kommer aldrig leva ett vanligt liv”


I veckans "Kungligt" får du veta mer!

Nästa vecka fyller prinsessan Estelle fem år, men redan nu planerar Victoria och Daniel för hennes liv i offentligheten. I veckans avsnitt av “Kungligt med Jenny Alexandersson” berättar våra experter Margareta Gotthardsson och Liv Sander mer.

Annons

Foto: Stella Pictures.


(572)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

13 kommentarer till “Victorias plan för Estelle: “Kommer aldrig leva ett vanligt liv””

 1. Enligt vad jag tror så borde Victoria och Daniel i stället börja planera sina barn för ett helt normalt liv i framtiden, eftersom väl snart ingen tror att monarkin ska hålla under max Victorias liv, troligen tar monarkin slut med kungen. När snart de s k kungliga har egna jobb och kungligheterna har blandats ut till vem som helst finns det ingen anledning att behålla monarkin. Dessutom verkar det vara svårt att hitta uppdrag till dem och ingen verkar sakna dem om de försvinner i månader?

 2. De kungliga barnen och barnbarnen skulle må mycket bättre om de slapp dessa krav och kritik och själva finge försörja sig, hur ska Estelles liv bli om hon uppfostras till drottning och sen blir en vanlig Svensson? Hoppas Daniel är klokare än Victoria.

 3. Det största rättigheter är att man får bestämma över sitt liv och yrke utan att göra släkten besviken. Det har inte Estelle hon är tvungen att leva upp andras förväntningar.

 4. Victoria får nog tänka om! Såklart att Estelle ska få leva ett vanligt “Svenssonliv”. Att Victoria föddes kungligt har väl ingen betydelse längre. Idag betraktas väl kungafamiljen som vilken överklassfamilj som helst i Sthlm.

 5. I inslaget nämner ni inte ett ord om Victorias långa bortovaro. Bara svammel! Nog funderar man över hur media egentligen fungerar.

 6. Obs
  Media fungerar för en gångs skull förnuftigt, men det gör inte du.

  Jag har känslan att alla i kungafamiljen trivs med sitt arbete, men de gör det på sitt sätt efter behov, tid och ork.

  Victoria har varit illa däran i unga år med sin anorexia, och har säkert fått rådet att ta paus och sätta gränser när hälsan säger ifrån.

 7. De i kungafamiljen som inte vill ha några uppdrag kan ju avsäga sig allt och bli en “vanlig” Svensson fast då måste de arbeta för sin lön. Det är de nog inte beredda att göra.

 8. Och när hon är vuxen kommer hon att ha en massa assistentter som skriver hennes tal för för att hon kan tala oss vanliga människor om saken vi redan vet och en massa studeiebesök krävs det också.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar