Annons


Annons

Efter skilsmässan från Märtha Louise – så lever Ari Behn idag


Ari Behns speciella sätt att bearbeta skilsmässan har fått många att reagera.

Det har varit ett hektiskt år för prinsessan Märtha Louise och exmaken Ari Behn. I början av augusti meddelade det norska hovet att paret hade bestämt sig för att gå skilda vägar efter 14 år som gifta och sedan dess har de hanterat separationen på olika sätt.

Annons

Hör hur Ari Behn bearbetar skilsmässan i filmklippet här nedan!

 

Av Ellen Myrgård Lindén
Foto: Stella Pictures


(0)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

25 kommentarer till “Efter skilsmässan från Märtha Louise – så lever Ari Behn idag”

 1. Hvordan man bearbeider et samlivsbrudd er svært ulike fra person til person! Lykke til med fremtiden til begge !

 2. Vi nordmenn , som i dag er kåret til VERDENS lykkeligste folk – håper paret får finne lykken i sitt liv igjen. Svenskene ble nr 10 – så dere får vel også en forholdsvis lykkelig dag !

  1. Pointforskellene på de 5 lande i toppen er minimal, så den 1.ste plads kan hurtigt tippe igen.
   Fodboldklubben Rosenborg påstår, at Norge blev etter fordi Nicklas Bendtner har skiftet England ud med Norge.
   Danmark blev 2’er på “lykkelisten”:

 3. Det kommer att ta tid för Märtha att komma över skilsmässan. Hon är en känslig natur. En mycket fin människa som jag anser blivit lurad,

  1. Hvorfor lurad, Marguerithe? ML og Ari kendte hverandre godt, inden de giftede sig og Ari havde været en offentlig person og havde ikke levet et hemmeligt liv forinden. Kærligheden kan “dø”, det behøver respekten ikke at gøre, og jeg tror de har bevaret den for hinanden!
   “Undrende”, tillykke med at I er verdens lykkeligste folk, i hvert fald dem, der er blevet spurgt , jeg ved ikke, hvor på scalaen vi danske befinder os, men jeg tror før svenskerne! 😉

  2. Tulla sist gang vant danskene. Det er hårfin forskjell mellom Norge og Danmark, så neste gang kan de bikke danskenes vei igjen. Og enig ML er ikke lurt, hun viste hvem Ari var og hvor mange skilsmisser skjer ikke hvert år for at parene vokser fra hverandre. Vi må slutte å synse om hvordan vi tror andre har det. Det har vi ingen kunnskap til å gjøre. Det viktigste er at man bevarer vennskapet og samarbeider for at barna skal få det best mulig.

 4. Blitt lurt?? At det går an å skrive noe slikt om to mennesker du ikke kjenner, jeg lar meg stadig overraske over fantasien enkelte har.
  To kunstneriske og følsomme mennesker som fant hverandre, men kjærligheten tok tydeligvis slutt.
  Blitt nesten litt fornærmet på vår kjære prinsesse sine vegne over det du skriver.

 5. Marguerithe,

  Så du anser att ena parten blivit lurad om folk skiljer sig. Inte kan man väl beskriva Behn som en “sol och vårare” eller “con man”, sådana brukar inte ens komma till altaret. Dessutom är man dum om man låter sig luras i 13 år och skaffar sig tre barn med lurendrejaren.

  1. Just det! Nu skall vi älta Behn som enligt min förmening inte har någonting med de norska kungligheterna att göra, efter skilsmässan.

   För mig skulle det vara intressantare att läsa om tex. hur de “pensionerade” kungarna i Spanien och Belgien fördriver tiden efter ett långt arbetsliv.

 6. M-L blev intresserad av rosenterapi, och det var Aris mor som hade den. Efter det träffade hon sin Ari.
  Ari hade sagt att M-L var Norges vackraste kvinna till en känd månadstidning innan de blev kända med varandra.
  Orsaken till skilsmässan vet bara paret; jag tar ej parti för någon.

 7. Stackars Märtha Louise som blivit såå förnedrad av sin ex man dessutom skämt ut
  hela Norska KungaHuset!
  CVM

 8. CVM!
  Ari har inte skämt ut norska kungahuset mer än M-L! Det de har gjort är inte så olämpligt i folkets ögon, bara hos de sk “fisförnäma”!

 9. Märtha-Louise är godtrogen och föll för en man som visste vad han gjorde. Nu är det över och jag önskar prinsessan lycka till med livet i fortsättningen.

  1. Tänk om det skulle vara så enkelt att de blev kära i varandra, de är ju trots allt människor båda två

  2. visst Julia
   Men just den där godtrogenheten och oförmågan att kunna bedöma människor o deras avsikter tycks finnas hos alla infödda hkhare – är väl 1 resultat av ha fått en otroligt skyddad priligierad uppväxt ständigt omgiven av ja-sägare/typer som fjäskar för 1 där hovfolk har haft 1 vakande öga ÅT DEM väl på helt egen hand ute bland vanligt folk är de ovana att kunna se igenom 1 annan person – lär sig först efter att ha blivit svikna/lurade ett par ggr att vara mer försiktig, tänka efter mera

  3. det är inte alla människor som klarar att anpassa sig till den livsstil som de kungliga har och inte inser att de måste avstå sånt de gjort som vanliga medborgare – lätt att på förhand vara förälskad och inte tänka sakligt på för/nackdelar innan ringen hamnar på fingret-då vardagen sen tar över så inser dom att medianärvaron exvis inte är så lätt att tampas med ibland – liksom att ens offentliga problem uppmärksammas lika mkt som då allt förr var total lycka o folk omkring var helt nöjda m läget

 10. La Ari leve som han vil. Det er bare svensker som spekulerer i dette. I Norge er denne skilsmissen et ikke-tema.
  Nå kan Ari leve fri og glad i sin kunstner-boble,- uten begrensninger og konvensjoner…

 11. Ari var allerede kjent som bohem, og Märtha var ingen tenåring, men en voksen kvinne. Hun hadde dessuten hatt mange kjærlighetsforhold før Ari, så hun var heller ingen novise i kjærligheten. Märtha kunne velge på øverste hylle når det gjelder flotte menn, så valgte hun Ari. Vi var mange som syntes det var et dårlig valg, og hun har i ettertid selv kommet fram til samme konklusjon. Hun har ikke blitt lurt, og det er ikke synd om henne.

  1. Jag vet inte om Märtha var så vuxen. Hon var däremot mycket osäker i sin personlighet. Hennes relationer med gifta män var ju inte lyckade och hon ville gärna gifta sig och få familj. Hon är ju ytterst lojal mot sin familj och passar bäst att utföra kungliga uppdrag vilket hon väl kommer att göra i fortsättningen.

 12. Jag tror, utan att känna M-L och Ari mer än via media, att Märtha då rakt inte hade velat ha en slätstruken, upperclass norrman eller någon av alla tyska “prinsar”. Hon har attityd och verkar inte vilja gå de lättaste vägarna, och är förmodligen inte heller den lättaste att leva med.
  Ari är sk..t charmig och inte trist som fan.
  Att det till slut blev för mycket är förståeligt, men de verkar klara det bra. Förutom att han kunde lämnat den armlösa “prinsessan” bort från sin konst.

 13. Monsieur C.

  Ett allvarens ord från Helsingfors. Statistiskt bevisat att kvinnor efter skilsmässor klarar sig bättre än män. Av någon underlig anledning har de inte lika bråttom att hitta en ny. Männen däremot är vana att ha en moderstyp omkring sig, så de är mer hjälplösa och i panik tar de vad som helst…. inte alla ändå.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar