Annons


Annons

Kates fina gest – Öppnar upp familjens mest privat rum för nära vännen


Otroligt generöst.

Tidigare i veckan blev det känt att hertiginnan Catherines närmaste medarbetare Rebecca Deacon till sommaren kommer att lämna sin tjänst. I ett pressmeddelande uttryckte William och Catherine sin stora tacksamhet mot Rebecca som jobbat för kungafamiljen de senaste tio åren. Och nu tar Kate ett ovanligt beslut.

Annons

Rebecca Deacon ska inom kort gifta sig och enligt Daily Mail kommer vigseln att hållas i St James’s Chapel. St James’s Chapel är kungafamiljens privata kapell och allmänheten tillåts inte besöka. Platsen är väldigt viktig för både William och Kate: Det var där som prins George döptes och det var där Dianas kista vilade inför begravningen i september 1997.

Kungafamiljen gör ibland undantag och låter anställda i hovstaten använda kapellet och att William och Kate nu låter sin nära vän och före detta kollega hålla bröllopet där är givetvis ett sätt att visa sin uppskattning för det hårda arbete hon utfört.

 

Rebecca Deacon (till vänster) har varit Kates högra hand i fem år.

Foto: Stella Pictures.


(158)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

8 kommentarer till “Kates fina gest – Öppnar upp familjens mest privat rum för nära vännen”

 1. Kungligheters medarbetare arbetar säkert bra mycket hårdare än vad de kungliga själva gör. Men så är monarkin i verkligheten: indelat i Herrskap och tjänstefolk.

 2. Det er rigtig sødt af Cathrine at åbne St. James for veninden, men også forkert af hende. Hvis det kun bruges af de kongelige familiemedlemmer så skal hun ikke åbne det for veninden. Hvis det skal åbnes for en ikke-kongelig og hendes tilkomne ikke er kongelig så skal det jo åbnes for alle der ønsker at gifte sig der.

 3. Sitt mest “privata rum” jag trodde i min enfald att det var sovrummet som skulle lånas ut. Ja där ser man, hur korkad kan man blir ??

 4. Eline! Det är klart att de måste kunna komma överens med vissa nära vänner om att de kan använda kungahusets privata kapell. Det är deras! Det innebär inte alls att man behöver öppna det för allmänheten.

  1. Damen i fråga är hovanställd till en “senior Royal” – snarare än “väninna” och likställs inte med “allmänheten” dvs vem som helst då hennes roll motsvarar viss särställning

 5. det är drottning É beslut allena som Khusets/Hovets överhuvud
  – EJ KATE som bara ansöke r om att detta medges 1 uppskattad medarbetare
  inte konstigare än att Hovförsamlingen medger ALL sin personal att få nyttja Slottskyrkan

  “Hovförsamlingens medlemmar utgörs av anställda vid Kungl. Hovstaterna med familjer…DU som är medlem i Kungl. Hovförsamlingen har tillgång till Slottskyrkan och dess personal i samband med livets OLIKA HÄNDELSER

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar