Annons


Annons

Nya detaljer kring Pippas bröllop


Det börjar närma sig den pampiga vigseln.

Den 20 maj smäller det och bröllopet alla talar om i Storbritannien inleds. Det är självklart hertiginnan Catherines syster Pippa Middleton som gifter sig just denna dag med fästmannen James Matthews.

Annons

Redan sedan tidigare har brittiska tidningen Hello avslöjat att bröllopet äger rum i St Marks Church i Pippas hemstad och därefter blir det mottagning äga rum hemma hos familjen Middleton i Bucklebury. Hennes fantastiska förlovningsring är enligt experter värd 200 000 pund, alltså 2 193 800 kronor.

Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Närbild på Pippas vackra förlovningsring.

Enligt nya uppgifter har Pippa även bjudit med alla gästers barn. Dessutom gissar de flesta att prins George kommer att vara med i brudnäbbet. Den lilla prinsen kommer att fylla fyra i samband med bröllopet, och alltså befinna sig i samma ålder som när prins William charmade världen som brudnäbb under bröllopet mellan prins Andrew och Sarah Ferguson.

Vad gäller klänningen finns det många spekulationer. Många gissar dock att Suzannah Crabb kommer att designa klänningen. En kvinna som Pippa uppgett som hennes favoritdesigner. Klänningarna är ofta inspirerade av 50-talsmode. Däremot kommer Pippas klänning självklart att vara uppsydd speciellt för henne.

När det kommer till hennes hår har Kates bröllopsfrisör Richard Ward avslöjat sina gissningar för Ok Magazine.

– Pippa har tur, för hon skulle kunna ha vilken brudfrisyr som helst. Däremot tror jag att hon väljer något helt annat än sin syster, Pippa har en helt annan personlighet. Jag tror att hon kommer välja en lågt sittande chignon i nacken med lite löst sittande hår i fram. Jag skulle bli ytterst förvånad om hon valde ett utsläppt hår, säger Richard Ward.

Av Margareta Gotthardsson
Foto IBL


(44)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

17 kommentarer till “Nya detaljer kring Pippas bröllop”

 1. Kate hade bröllopsfrisör? Hennes frisyr för bröllopet var ju så ytterst besvikande – något hon tyvärr har gemensamt med alla kungliga brudar i Storbritannien.

 2. Vanessa, helt enig med Dig.
  Hon var inte snyggt sminkad och hon hade definitivt ingen bröllopsfrisyr

 3. Det kom plötsligt, för mig i alla fall. Visste inte ens att hon hade en fästman. Vem är han, som anser att en förlovningsring för 2 miljoner SEK är en bra investering?

 4. Anitra

  James Matthews är rik som ett troll, ett villkor för Carole Middleton för att överhuvudtaget ge “go ahead” åt sina döttrar. Matthews jobbar ju med investeringar så för honom är 2 milj. SEK absolut ingenting. Men avråder dig inte från att investera i diamanter.

 5. Ryktet säger att bruden inte vill ha Harrys flickvän med på bröllopet. Skälet är att denna stal uppmärksamheten från bruden på ett annat bröllop. Men som sagt: ett rykte.

  1. ja det ryktet stämmer INTE – det mesta om MM i media har i efterhand visat sig va l-ö-g-n och uppbyggt 1 uppsjö av “planterade” advertorials´+ till media insålda MMbilder utav just — och närstående

   MINIMIKRAVET BETR ALLA “PLUS1-OUTSIDERS”(FRÄMLINGAR OBEKANTA MED BRUDGUM BRUD) PÅ GÄSLISTAN FÖR PIPPAS STORA DAG… Uttrycks “no ring – no bring” och det är bekräftat sen länge (vanlig bröllopsetikettsregel)

  2. förresten IdaE…
   är det o-säkert OM P Hs namn dyker upp på gästlistan med självklarhet heller även om de2 har gemensamma vänner o ofta går på samma bröllop – alla brudpars prio1 familj+ parets nära vänkrets i 1a hand
   då P giftersig/har fest i partytält hemma hos mor&far finns nog 1 önskat MAXantal HKHare på plats …att respektera – f att tillgodose Säkerhetsstyrkan inom/utom avspärrningar:
   Thames Valley Police, the Met & the Elite Royal Protection Squad

 6. Christina Kari Helsinki – har du pratat med Carole Middleton och fått informationen från henne? Jag är så trött att folk tror på allt de läser på skvallerblaskor, som bara skapar avundsjuka med sina skriverier. Caroles dotter gifte sig med en prins, och tyvärr verkar det vara många som inte vill förlåta henne för det… så elakt och småaktigt.

 7. Ellen

  Tar du kontakt med alla kändisar som det skrivs om? Jag beundrar Carole Middleton för att hon har målmedvetet uppfostrar Kate så att en prinsesskola blev obehövlig.
  En sådan uppfostran skulle inte ha skadat andra prinsessor.
  Ta du kontakt med Carole och eftersom hon är en självsäker dam kommer hon att svara dig; man kan också bli kär i en prins eller en rik gosse! Avundsjuka?? Lägg av.

 8. Christina, Carlole har sett till att flickorna har kommit upp sig i smöret.
  Och hon har startat ett företag som är mycket framgångsrikt och var det innan Kate blev ihop med William.
  Man kan tycka vad man vill om Carole Middleton men hon är framgångsrik och målmedveten och det beundrar jag

 9. PernillaA

  Gud vad jag blev slö av skratt då jag såg ditt inlägg. Trodde först att du luskat reda på mitt andra namn, då jag såg Christina, Carole. Jag heter faktiskt Carole Christina! Finns en liten mona inom mig.Berättar om mig själv.
  Have a nice day!
  PS. Man skall alltid komma ihåg; Carole Middleton har inte fått någonting gratis bara satsat på rätta hästar och nu får hon belöningen. Beundrar henne och unnar henne det.

 10. Det jag kan säga om Carol Middleton är att hon som mamma kommer att se till att hennes dotter Kate inte kommer att behandlas illa av Kungahuset. Hon är lejoninna i det avseendet.

  1. Marguerithe

   Du har så rätt. Nu när man i dagens DM igen skriver om Williams beteende som förnedrande för Kate (faktiskt barnsligt med “chicks” i Verbier) så kommer nog Carole Middleton att sätta William på plats. Tror nästan att han har respekt för henne och hon verkar inte rädd för att säga vad hon vill eller tycker. På gott och ont??

 11. Ja Christina helt rätt,
  Du kan vara helt lugn jag har inte stalkat dig 🙂
  MOna berättar ju inte bara om sig själv utan gärna om hela släkten
  ha en trevlig helg

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar