Annons


Annons

Nya kärleksbeviset mellan Haakon och Mette-Marit


Roligt att se dem så kära efter 16 år som gifta.

I helgen var kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit på Holmenkollens skidfestival. Och än en gång bevisade paret att kärleken spirar. Alltid när de umgås passar de på att kramas och hålla om varandra. Små ömhetsbevis som betyder mer än dyra presenter.

Annons

Paret pussade varandra och myste med varandra. Gulligt att se efter att de varit gifta i 16 år, den 25 augusti 2001.

Även barnen, prinsessan Ingrid Alexandra och prins Sverre Magnus, var med under festivalen. De fångades på bild ätandes på varsin våffla.

Foto IBL


(781)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

15 kommentarer till “Nya kärleksbeviset mellan Haakon och Mette-Marit”

 1. Två norrmän höll på att kontrollera sin utrustning inför en fjällvandring. Den ene tog upp tändstickorna för att kontrollera. Han mumlar för sig själv “fungerar”, blåste ut lågan och stoppade ner stickan i asken. Lyfte blicken till kompisen och sa “nu är alla stickorna kontrollerade så att de fungerar”.

 2. Det är så roligt att se att även kungligheter har känslor, men vart har våra sina känslor? Det skulle vara kul att se att kungen gick hand i hand med drottningen.

 3. Jag är oerhört förtjust i Haakon och Mette-Marit! De är naturliga, engagerade och vågar visa känslor. Ett kronprinspar i tiden. Jag hoppas att de förmår/kan fortsätta på inslagna spår.

 4. Det går bättre när man får välja med hjärtat, såsom de kungliga i Norden gör (till skillnad från England, måste jag dessvärre tillägga)

 5. Om de är på sk jobb då verkar det litet löjligt att pussas och kramas. Till vem måste de bevisa sin särlek. Det sägs att vad mindre kärlek desto mera bevis.

  1. Håller med om att det är löjligt med att visa “sin kärlek” på alla möjliga ställen, det är för mig inget bevis över äkta kärlek. Det är nog Mette-Marit som är den drivande personen, och när har vi förresten sett Europas kungligheter pussas i tid och otid?
   Vad roligt skulle det vara i det, att se Sveriges kung och drottning gå hand i hand? Dom är bra som dom är. Nåja, alla har vi våra glädjeämnen, förstås.

 6. Ja, Helena – å pussa og krama sin ektefelle ute i skisporet er en uting – at man kunne finne på slikt.

 7. Hemskt med Kungligheter som dessutom har betalt av staten att visa sina känslor!
  Dags för dom att bli “vanliga” om dom vill visa sina känslor!
  Tacka vet jag Svenska KungaParet som vet hur man uppför sig men såå har dom också ett
  stort apanage!
  CVM

  1. Claes,
   Håller med. Vårt Kungapar har alltid uppträtt exemplariskt. Kungen är nog dock lite rädd att visa känslor. T o m på bröllopsdagen hade han mycket svårt att ta Silvias hand.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar