Annons


Annons

Oscar vinkar – se härliga filmen på prinsen


Så roligt att se honom, och vad prinsen har blivit stor!

Många har redan sett bilder på prins Oscar från förra helgen då han gjorde succé under kronprinsessan Victorias namnsdag. Men nu har det kommit en charmig film på prinsen från dagen.

Annons

Se filmen här!

Foto IBL
Film Stella pictures


(1.26k)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

32 kommentarer till “Oscar vinkar – se härliga filmen på prinsen”

 1. Oscar, och även Estelle har superuppdaterade och kärleksfulla föräldrar, så dem är det inte synd om!
  Några som det är synd om, är alla flyktingbarn!

 2. Skönt att han klarat av det första och största steget i prinsskolan, att lära sig vinka till folket….

  1. “Att vinka till folket” är det fler än de kungliga som skolas in i.
   Bland vinkande politiska prominenser torde Per Ahlmark vara den mest kände. Men så var det också bland det sista han gjorde som statsråd och partiledare.
   Så ta dig i akt Oscar!

 3. Vinka ???
  VAR ser ni något vinkande… En unge som sträcker ut armen vinkar väl knappast till sina undersåtar…

  Daniel ser ju PINSAMT obekväm och bortkommen ut…

  1. Gittan

   Bra skrivet. Daniel och Sofia har tydligen glömt vilka dem är sitt ursprung och hur pinsamt detta blir.

   Och barnet en 1 åring vet inte ens vad han vinkar till.
   De tvingas bara in i detta system.

  1. Ja det tyder verkligen på exceptionell empati och extraordinär begåvning hos en 1-åring…..

 4. Gittan!
  Delar inte din iakttagelse. Han finns en bit ifrån med lille Oscar, och följer med vad som sker. Daniel ser till sin son att han har det bra, samt kollar hans reaktioner.

 5. Elaka kommentarer som alltid. Daniel ser verkligen inte alls obekväm ut. Dessutom borde ni väl alla inse att det är denna tidning som skriver om allt och som överdriver och upprepar allt.

 6. Tidningen väljer ord och bilder.De tjänar på att många klickar sig fram.
  Reklam ger intäkter.
  Hade familjen inte visat sig så hade ni klagat då också.
  Familjen sätter inte rubriker eller väljer ut bilder.

 7. Victoria är ju erkänt principfast och traditionsbunden, så hon lär insistera på att båda barnen lär sig “kungligt uppförande” från späd ålder…precis som hon och, i mindre utsträckning, syskonen, fick göra (åtminstone prinsessan Madeleine verkar ha haft lösare tyglar än V och CP under uppväxten).

 8. Mona
  Detta har vi upplyst dig om sedan länge!!
  SVDam sätter rubrikerna och vi svarar enklare kan det inte bli!
  CVM

  1. Jo CVM men en del svar tyder på att en del tror på allt
   som skrivs.Tror inte att de kungliga lägger sig i medias
   skriverier.De skulle få ha en större pressavdelning om de ska dementera
   alla felaktigheter.

 9. Ja Du Mona, de kritiska kommentarer som Du och likasinnade kallar avundsjuka beror just på att vi inte tror på allt som skrivs

 10. Som vanligt flödar elakheterna – nu har det väl ändå gått alltför långt när man också börjar ge sig på barnen. Fotografier på barnen fel! inga fotografier – fel! Här verkar nättrollen fira julafton

 11. Jag tror att Daniel och Oscar hellre hade lekt tillsammans hemma, men det gällde väl här att ställa upp för Victoria. Jag råkade se hela filmen och tyckte synd om både namnsdagsbarnet och hennes familj. Det kostar på att vara kronprinsessa. Denna folkmassa med sina presenter och blombuketter och hon ska visa var och en tacksamhet och ett ögonblick av uppmärksamhet. Att de bara orkar le och vara vänliga, de kungliga. Daniel håller låg profil och är sympatisk. Basta!

  1. Detta är en del av deras uppdrag.De som jobbar med andra jobb
   tycker säkert inte att varje dag på jobbet är lattjo lajban.

 12. Om de nu är så kloka föräldrar bör de sluta upp med att visa upp barnen på detta sätt. Victoria får gärna visa sig i sin roll som blivande statschef. Det är alldeles för mycket fokus på Victorias familj och “hitta på” aktiviteter. Kungaparets barnbarn är inte av något speciellt intresse för den breda allmänheten. Victoria kan inte jämföra sin egen uppväxt med Estelles, eftersom Victorias pappa var KUNG. Har de inga rådgivare.

 13. Jag frapperas mest av att dessa två barn verkar så harmoniska trots alla dessa människor som pratar och fotar. Jag tar det som bevis för att Victoria och Daniel, samt duktiga nannies, sköter sitt föräldraskap med den äran !

 14. OBS
  Nej det verkar vara helt tomt i lådan vad gäller rådgivare!
  De får nog hitta på allt själva.

  De har dessutom lagt om kursen från kungahus till modehus.

  Tycker att vi ska uppskatta vår kung mer, efter honom väntar nya tider.

 15. “Eva H”. Du har helt rätt. Dessa småttingar är glada och trygga. De företer alla tecken på harmoni. Jag skulle också vilja höra kommentarerna om de INTE hade med barnen. “Är det nåt fel? Varför visar de aldrig sina barn?” Osv. Jag skulle gärna se de här två barnen oavsett om de är kungliga eller “snickare Petterssons”, som det brukar heta. V & D är ett riktigt bra par, även genetiskt: de får verkligt söta och charmiga barn.

 16. Var vinkade pojken någonstans? Det såg bara ut som en utsträckning av en hand som pappan snabbt tog tag i och förde bort. Så för mig såg det inte ut som en vinkning. Däremot ser man den hårt drillade Estelle som gärna ställer sig framför publikens kameror och ler på ren automatik. Det gjorde hon redan som 3-åring när “Året med kungafamiljen” sändes, och fotograferna försökte säga olika saker till henne men hon gav ingen respons på det, utan log bara och tittade in i kameran.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar