Annons

Annons

Speciella gåvan till kronprinsessan

Kronprinsessan Victoria och Marianne Bernadotte. 


Victoria blev verkligen genuint glad!

Invigningen av Marianne Bernadottes utställning på Millesgården betydde mycket för kronprinsessan Victoria. Hon har alltid haft en nära relation till farbror Sigvards änka och det blev ett kärt återseende dem emellan. Vad Victoria inte visste var dock att Marianne skulle visa sin uppskattning på ett alldeles särskilt sätt. Grevinnan räckte nämligen över en gåva hon arbetat på väldigt länge, boken “Marianne Bernadotte – stilikon och filantrop”.

Annons
Gilla Svensk Damtidning på Facebook

– Å, vad fin! Har ni sett?, sa Victoria och höll upp boken inför de speciellt inbjudna gästerna.

Kronprinsessan höll dessutom ett tal under invigningen.

– Det betyder mycket att vara här, sa hon bland annat till Marianne.

Av Ellen Myrgård
Foto IBL

(512)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

Kommentarer till “Speciella gåvan till kronprinsessan”

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar