Annons

Annons

Stort bildspel! Härligaste stunderna under Sofia och Carl Philips dag


Prinsparet är så härliga tillsammans.

De skrattade högt, åt mat med ungdomarna och boxades(!).

Det blev verkligen en kanondag när prins Carl Philip och prinsessan Sofia besökte Fryshusets nya lokaler i Husby. Vi har samlat de härligaste glimtarna i en bildspel.

Titta och njut här! 

11
Visa bildspel

/
...
Visa mer

(427)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

13 kommentarer till “Stort bildspel! Härligaste stunderna under Sofia och Carl Philips dag”

 1. Vad skulle Kfam göra utan SvDam tidning. En egen PR tidning.
  Kfam skulle vara mer el. mindre osynlig i samhället.

  Tänk om ni hade flyttat kameran åt några andra håll för ett bättre reportage i lokalen Fryshuset. Då hade vi kunnat få se förutom CP o Sofia flera andra glada, härliga, engagerade människor, säkert fanns där andra par också.
  Det var fler som skulle hålla tal men de ser man inte på bild.
  Lokalen, alla ungdomar, barn som var där mm.
  Fokus läggs bara på CP o S inte på Fryshuset.

  1. Du har nog hamnat fel här.

   Svensk Dams profil är just att rapportera om de kungliga!

   Du skriver själv att utan Svensk Dam skulle kungligheterna vara osynliga. Det innebär att du noterat att annan media inte rapporterar om de kungliga särskilt mycket, de skulle vara rätt osynliga utan Svensk Dam.

   Det är väl utmärkt att det finns olika vinklingar så kan vi välja vilken typ av rapportering vi vill ha!

   Den vinkling du efterlyser finns redan i annan media. Läs där!
   Och låt andra få sitt.

  2. Det är faktiskt en realistisk kommentar.
   SvDam är en tidning som skriver om Kungligt men också övrigt Kändisar & Fest.
   Det står förutom CP och Sofia, dvs de sk kungliga men läsare förväntar sig ett bättre reportage ex här det är inte en enda bild på Fryshuset (lokalen, övrigt) vilket är anledningen till att de var där.

   Även den mest inbitne rojalisten borde reagera. Det kan vara ca 10 artiklar om samma besök bara inriktad på Kfam.
   forts.

  3. forts.
   SvDam tidning läsare märker en annan ändrad inriktning, tidigare skrevs artiklar och bilder för info. om Kfam, nu är det snarare en marknadsföring PR strategi.
   Men det är som har sagts här tidigare om Kfam sk uppdrag det skrivs reportage endast om dem, de uppdrag de har finns det ingen redovisning el. uppföljning av.

  4. Grötchen,
   Tycker inte du att det är något märkligt och sorgesamt att vår statschefs dagliga arbete inte är så viktigt att det synliggörs i rikspressen all den stund ämbetet kostar det det gör?

   För mig – rätt eller fel – upplever jag ämbetet ointressant ur landets perspektiv i och med att jag inte kan ta del av det i massmedia (riksradio/SVT)

   Här räknar jag bort Expressen, Stoppa pressarna och denna tidning i tryck och på webben.

   Man ska vara rädd om andras pengar, är de kungliga det?

 2. Det här paret seglar upp som mitt favoritpar bland de svenska kungligheterna. Man ser alltid kungligheter som ler och vinkar, men detta par har något speciellt som går rätt igenom kameralinsen…. karisma! Jag gillar’t…

 3. Är det en tröja eller en klänning? Fin i alla fall! Sofia är så vacker. Så kul att se dom tillsammans!

 4. Måntand, det är en blus och en svart kjol.

  C-Ph och Sofia har störst erfarenhet, att regelbundet umgås med sk medelsvenssons i sitt pågående liv. De är ej heller kronprinspar, vilket bör ha ett annat sätt på sina uppdrag.

  Paret har funnit sina uppdrag, som engagerar dem på djupet, vilket märks.

 5. Kan vi aldrig få läsa en kommentar som innehåller sanningen eller något kul åtminstone? Bättring om det ska vara lönt att klicka in.

  1. Millan,
   Jag känner mig osäker på vad du menar, men jag levererade en total sanning till dig ur verkligheten häromdagen om gravida icke slutförda SFI elever i tråden “Carl-Philip och Sofia..” *

   Om du tvekar på min insyn inom detta område vill jag för dig berätta att jag på min fritid – efter mitt heltidsarbete – undervisar i ett för mig närstående ämne – just för de som läser SFI

   *https://www.svenskdam.se/2017/03/carl-philip-och-sofias-viktiga-markering-under-nya-uppdraget/#comment-484444

   Skic

 6. Det är bara viktigt att skriva om vilka kläder och smycken de har och var de kan köpas. Är inte det smygreklam så vet inte jag. Vad de egentligen säger eller uträttar eller vad betydelse dessa besök på röda mattor och mottagande av blombuketter nyttjar vet jag inte heller.Och folk hyllar dem okritiskt för att de kan säga några ord.Jag tycker aktiskt att de själva ska tycka det är pinsamt, 7-8 artiklar om ett enkelt besök, hemskt.

 7. Du har helt rätt demokrati. SvD kallar sig visserligen för en “kunglig veckotidning” men ska även sätta fokus på andra s k kändisar. Jag tycker SvD var en mycket bättre tidning förr då bredden på reportagen var mycket större även på andra offentliga personer, än vad den är idag. Här på webbversionen är SvD rätt så katatstrofal på så sätt att man kan ha upp till 10 reportage, och ibland fler, om samma besök som t ex Sofia gör. Det tycker jag tyder på stor nyhetstorka.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar