Annons


Annons

Därför spontandansar Daniel – se filmen


Prinsen släpper verkligen loss!

Genom sin organisation Generation Pep försöker Daniel ofta uppmana barn och unga att röra mer på sig. Och när han besöker idrottshallar eller sportanläggningar tackar prinsen aldrig nej till att själv delta i aktiviteter. Men att han ställer sig upp och dansar hör dock till ovanligheterna. Därför var det lite extra roligt att se Daniel under Riksföreningens skolsköterskors kongress i Göteborg. Förutom att inledningstala deltog han nämligen i pausgympa mellan föreläsningarna!

Se prins Daniel dansa i filmklippet nedan:

 

Annons

 

 

Foto: Stella Pictures


(1.16k)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

4 kommentarer till “Därför spontandansar Daniel – se filmen”

  1. Daniel – en social naturbegåvning. Aldrig är han stel eller sur. Han finner si väl tillrätta i alla sammanhang. Vinstlotten för både Victoria, kungafamiljen och Sverige.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar