Annons


Annons

Filmklipp! Här reder Victoria upp situationen


Hjälper fotograferna under eventet.

Under gårdagen var kronprinsessan Victoria på plats i Haag för att närvara vid C-vapenkonventionens 20-årsjubileum. När hon anlände hälsade hon som vanligt på arrangörerna, som genast efteråt ville ta henne in i den pampiga byggnaden bakom dem. Men Victoria fick stopp på hela sällskapet! I situationer som dessa märker man att kronprinsessan har varit med förr. Hon ser alltid till att fotograferna, som ofta väntat på henne i timmar, får vad de vill ha.

Se själva när hon löser situationen här i videon nedan!

Annons

Foto Stella pictures
Rörligt Stella pictures

Följ Svensk Damtidning på Facebook – klicka på gillaknappen nedan!

Gilla Svensk Damtidning på Facebook


(348)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

20 kommentarer till “Filmklipp! Här reder Victoria upp situationen”

 1. Att synas är viktigare än att verka, är tydligen det som gäller för kungahuset. Vad gör de egentligen när de närvarar vid dessa konferenser? De blir fotograferade i tjusiga klänningar bredvid businessklädda människor, men vad gör kungligheterna? Konkret?
  Fotograferas. Närvarar. Lunchar. Flyger hem. Vad har de uträttat?

  1. Frågan jag ställer mig är: varför sitter det alltid sura kritiker till monarkin och ser just filmerna med våra kungligheter??? Utsätta sig för tortyr är väl onödigt? Förklar för den som ändå inte begrip är ju helt onödigt.

  2. Men Anne Kungen som statschef och hans arvingar besitter en stor makt i vårt samhälle. Bevakningen och granskningen av den är väldigt klen. Sv Dam är den enda tidning som regelbundet rapporterar om kungafamiljens göranden och låtanden. för mig är det en demokratisk rättighet att få ha en åsikt om hur vår statschef och hans efterträdare utför sitt ämbete. Jag är inte förtjust i Löfvén men jag följer även hans görnaden och har en åsikt. Man kan inte blunda för allt man inte tycker om.

  3. LopNor Valdigt bra fraga det har jag undrat langew..lyxresor hit och dit och konferenser..man maste fraga sig vad ar meningen, vad har de kungliga utrattat och var det vart pengarna???

 2. LopNor, det är väl just det som är deras roll, i viss mån… De ser till att saker hamnar I fokus för tidningarnas intresse. För många mindre organisationer kan det betyda enormt mycket att ha kungligt deltagande eller beskydd. Förhoppningsvis kan de även bidra med egna kunskaper och eller erfarenheter, beroende på ämnet.

  1. Men vad kommer i fokus här I Haag, vem läser vad som händer med kemiska vapen eller vilken överenskommelse som gjorts? Vi ser Victoria i en überelegant klänning på röda mattan….och igår var det Japan och fiske, miljö och vattenfrågor och andra snygga klänningar….men ändrar ditt eller mitt beteende med att äta fisk eller inte? Alltså kungligheterna promotar mest sig själva som någon slags glamourfigurer knappast de saker de påstår sig lyfta fram.

  2. LopNor,
   Du har inget intresse av att skriva adekvat om kungligheterna och deras uppdrag. Jag håller med sign Anne att det är omöjligt att förklara för den som inte förstår.

 3. Det var då ett fasligt fokus på Victoria nu! Är det filialen på Haga som öppnat upp plånboken för inbäddad reklam?
  Jag hade hoppats få lite information om Chris trassliga affärer som övrig media nu skrivit spaltmeter om. Men det kanske kommer?

  1. Den informationen får vi nog söka på andra håll. Tror att hovet håller Svensk Dam i örat ordentligt numera. När tidningen dimper ner numera känns det som att läsa en mindre lyxig utgåva av Hello. allt är så sockersliskigt och överorden börjar göra att man behöver en kremlologisk parlör för att egentligen utläsa vad som menas.

  2. Herr O’Neill kan ju konsultera den så kallade presidenten i USA. Han har ju rik erfarenhet av att smita från skatten 😉

 4. LopNor
  Så rätt. Endast Svensk Dam är intresserade av Vs förehavanden som ger underlag t minst 7 artiklar per tillfälle hon visar sig. Kungafam i våra dar uträttar inget alls utan är lite finare kändisar.

 5. Bra LopNor, ännu ett sanningens ord. Ut och resa hit och dit, kalas, galor och några studiebesök, mest utomlands för där hyllar man fortfarande kungligheter som några mycket kloka och insatta personer. Här hemma skulle vi gärna vilja att de tar tag i alla problem med sjuk-äldrevård, invandringsproblem, åtminstone brydde sig om dem. Så undrar jag om Daniel har tröttnat på GenPepp. Men förstås, han har ju anställt flera personer som jobbar med det. Vem betalar deras löner?

 6. Inte vet jag vilken situation hon löste så elegant? Vilka idioter till fotografer som slösar så vanvettigt med film bara på att ta kort på dem, räcker det inte med ett foto? Men säga vad man vill, damen är inte frusen av sig? Sen kan man undra vad nytta detta lilla besök gjorde.

 7. Lite lustigt at KP V ville bli fotograferad innan W-A anlande. det blev ju en ratt lang fotosession nar landets egen kung anlände.

 8. Jag gillar förvisso kungahuset, men allt skriveri med Victoria nu är väl för att visa att hon jobbar, de var ju ganska osynliga i vintras om ni minns….

 9. Svenska avundsjukan och jante lagen är i fullt sving!! Så bra!
  Men lämna vår Amerikanska President och USA i fred. Vi har det bra här. Tack!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar