Annons


Annons

Här hedrar kungafamiljen fredagens offer

Kungafamiljen befann sig under ceremonin för att hedra alla offer efter fredagens attack. 


En känslosam ceremoni.

I parken utanför Stadshuset befinner sig just nu större delen av kungafamiljen för att medverka under en officiell ceremoni för att hedra offren efter fredagens attack.

Exakt klockan 12.00 hölls en tyst minut. Drottning Silvia var tydligt tagen och hela familjen knäppte ihop sina händer och sänkte blicken. På plats fanns kungaparet, kronprinsessparet samt prins Carl Philip och prinsessan Sofia.

Annons

Flera tal hölls under ceremonin. Exempelvis fanns Stefan Löfven på plats och höll ett varmt och känslofyllt tal.

– Ni är inte ensamma. Vi tänker på er. Hela Sverige är med er, sa statsministern till de som drabbats av den tragiska händelsen.

Foto IBL

(1.76k)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

2 kommentarer till “Här hedrar kungafamiljen fredagens offer”

  1. The pain shown in the faces of the Royal Family and the people around them must be mirrored across all of Sweden. Observe and report. That is my advice, having lived through multiple terror attacks. Be vigilant and do not be afraid to report anything out of the ordinary. Suspicions are OK. Let the police sort it out. Strange, unusual comings and goings should be reported. My heart goes out to you all. As the Crown Princess said “together”.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar