Annons


Annons

Hovet avslöjar: Därför var Victoria och Daniel på SVT


Tog initiativ till en selfie.

Idag var kronprinsessparet på ett hemligt möte på Sveriges Television. Ett möte som inte var inskrivet i den kungliga kalendern. De besökte bland annat den centrala nyhetsredaktionen och barnkanalen. Det senare resulterade i ett roligt möte med Bolibompadraken. Svensk Damtidning kan dessutom berätta att Victoria och Daniel passade på att ta en selfie med draken för att visa prinsessan Estelle, som enligt våra uppgifter älskar den gröna maskoten! Paret gick omkring i tv-husets korridorer tillsammans med SVT’s vd Hanna Stjärne.

Annons

Förutom att träffa Bolibompadraken fick Victoria och Daniel information om public service framtida arbete och utmaningar, berättar hovets informationschef Margareta Thorgren. Dessutom fick de insyn i arbetet med 2017 års julkalender, som heter ”Jakten på tidskristallen”.

Av Ellen Myrgård Lindén
Foto: Stella Pictures, Kungahuset.se


(862)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

7 kommentarer till “Hovet avslöjar: Därför var Victoria och Daniel på SVT”

  1. sign Mona var detta också en inbjudan från Svt, snarare har de skrivit en förfrågan och bjudit dit sig själva Victoria o Daniel.
    Det är tråkigt att se att Kfam som i övrigt befinner sig utanför samhället – nu försöker beblanda sig med makthavare, politiska uttalanden, näringslivet, public service, kändisar mm. för egen vinning skull endast ett syfte för info och PR för Khus.

    Vad är syftet ett försök till att inställsamt få kontakt för ett ev. nätverk el. möjligen projekt Tv pr för Gen-Pep.

  2. Svensk Dam lovar berätta varför Victoria och Daniel besökte TV, jag kan inte utläsa alls varför de var där. Var det för att ta en selfie till Estelle? Var det för att få veta vilken julkalender det blir? Hade TV bjudit in dem, eller hade de hittat på besöket själva? Men allt är ju bara för att det ska se ut som om dom jobbar stenhårt. Hur mycket apanage fick de för detta besök? Jag bara undrar hur sånt beräknas?

  3. Det är mer än angeläget med ett alternativ till den traditionellt snorkiga hållningen gentemot monarkin dvs svenska statsskicket från kaviarvänstern inne på Sveriges television. I Danmark exempelvis agerar public service tv utifrån det kulturarv som kungafamiljen företräder och som tillhör nationen och dessutom lämpar sig väl för tvserier.
    Som dansk tv:s verkligt fina serie där drottning Margrethe guidar på sina slott till stor kunskap och med personliga minnen.

  4. O,jösses vilka bekymmer.Visar de sig ej som i febr. kunde man tro att världens undergång var på gång med allt GNÄLL. Nu när de visar sig o gör ngt då blir det GNÄLL.Tycker ni ska läsa lite mer tidningar än bara vara inne här.För några år sedan stod i kvällstidningarna att Victoria får en klumpsumma till sin familj på ett år.De andra får endast när de gör ett uppdrag.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar