Annons


Annons

Lyckobeskedet till Meghan Markle – får inbjudan till stora familjefesten


Prins Harrys flickvän är välkommen till den kommande familjefesten!

Den 20 maj står hertiginnan av Cambridges syster Pippa Middleton brud. Nu är det klart att prins Harrys flickvän Meghan Markle är välkommen.

Det har länge spekulerats kring Meghans eventuella närvaro under bröllopet. Pippa och hennes fästman James Matthews har nämligen bjudit en en snäv krets vänner och bara de som är förlovade eller gifta får ta med sig sina respektive.

Annons

Nu får alltså Harry ta med sig sin flickvän, men det finns en hake. Enligt Daily Mail är Meghan bara bjuden till festen som ska hållas i Michael och Carole Middletons trädgård och inte till själva vigseln.

Anledningen sägs vara att Pippa inte vill ha paparazzis i buskarna utanför kyrkan. Nu kommer bröllopet ändå bli hårdbevakat. Prins George och prinsessan Charlotte ska nämligen ingå i brudnäbbet.

Foto: IBL.

(128)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

42 kommentarer till “Lyckobeskedet till Meghan Markle – får inbjudan till stora familjefesten”

  1. Bror
   Diskret kanske icke var rätta ordet när man har sett systrarna Hell… på flera jippo i tidningar och när man måste bjuda på bilfärden för Chris systers mans engelska företag när han kommer själv till Arlanda.
   Westlings på middag i residenset Gävle när Madeleine icke hade tid för intervju.

  2. Tomine!
   Notera att jag skrev “kungliga” ingifta. Därmed faller The O’Neills bort. Där kan jag hålla med dig om att ordet diskret hade varit en mindre lämplig etikettering.
   Men Ewa och Olle Westling är trots allt gävleborgare. Och därtill mycket prydliga länsrepresentanter.

 1. Var går gränsen i kedjan partner-syskon-partner-syskon för vem som ska bjudas? För min del hade det varit helt naturligt om inte Harry hade varit bjuden, för att inte tala om en färsk flickvän i raden av flera. Ska vi vänta oss att systrarna Hellqvist bjuds in till tillställningar hos systrarna O’Neill?

  1. Varför inte? Hur skulle det påverka på ditt liv? Är det inte brudparets sak att bestämma vem skall inviteras? Jag är ju finsk, men ville gärna förstå detta svenskt sätt att kritisera allt möjligt.

  2. Tror inte alls att vi ska förvänta oss att avgöra vilka gäster som bjuds, kungliga eller inte kungliga. Det avgör nog värdparet själva.

  1. Jeg tror faktisk dronning Elizabeth har erkendt, at det britiske kongehus synger på de sidste vers, i hvert fald commonwealth står forfald, første land som forlader union bliver nok Australien.
   Hendes børnebørns ægtefæller/kærester er nok mere populære i medierne end i den engelske befolkning som helhed.
   Og skulle hendes efterfølger, som stats chef, vælges ved en folkeafstemning, så blev England nok en republik!

  2. Tänkte likadant faktiskt)… alla de spekulationerna, intrigerna …usch…
   Trevlig helg Stefan!

 2. de enda som har möjlighet ATT bekräfta är Middletons…de har deklarerat UTÅT att det är 1privat fest – varför NOLL gästlista lär släppas till media

  precis som sve media nyttjar “enligt uppgift” – som gardering – då de påstår o-säkra uppgifter …har UKmedia uttrycket det sägs/”it is said”
  som anges i DMs berörda rubrik om EVENTUELL MM-närvaro!!!

  Hovet bekräftade att Harry dyker upp MED WILL/KATE

  DailyM upprepar bara PEOPLEs “spekulerande”
  – UTAN att ha verifierat DET med brudpar/CaroleM

  1. Harry kan inte f.n. öppet BJUDAS MED PARTNER i dagsläget…ha en plus-one så länge H inte har en officiell/bekräftad flickvän – den statusen får kunglig flick/pojkvän bara efter att 1 möte med blivande regent/sittande regent ägt rum o man presenterats f familjen

   forna Harrykärestor har ingått i samma umgängeskrets inkl årligt bröllopsgående – varför de varit på samma bröllop som singel-vänner till brudpar DOCK INBJUDNA SEPARAT
   MM känner EJ Brudpar o övriga inbjudna (WK mötte M mkt kort 1gång)

 3. Miss Markle får bara komma på efterfesten till ett par som inte är kungligt… Snällt.

  Annat är det i det svenska kungahuset. Rätta mig om jag har fel, men dåvarande Hellqvist fick dels komma med på kommande drottningen Estelles dop (stor grej!) och dels fick hon närvara på Prinsessan Madeleines bröllop! (Stor grej det med!) trots att hon vare sig var gift eller förlovad med Sveriges prins. Det ni! 😉

  Snacka om stor skillnad mellan kungahusen. Nu hade detta i och för sig aldrig hänt tidigare.

  1. Moder Svea,
   Nu är ju Harrys och MM:s relation väldigt ny i sammanhanget, därav lite avvaktan. Vid de tillfällen du nämner där Sofia var med hade hon och Carl Philip varit tillsammans länge.

  2. MM ej Officiell än

   CG hade strängare dejt/synlighets-regler + samboförbud innan 2010 dvs striktare regler än andra regenter
   Vs bröllop/Regentjubileet nekades S

   då SH väl bjöds in till 1hkhevent – S va då hkhsambo – så satt S ej framme hos de kungliga utan bak i kyrkan
   som vän till Es mor&far =”villkor” på rad19 jämte media kungabarnens vänkrets

   såsnart MoC förlovat sig tänjde CG på övriga regler vid Khusevent
   då SH utan ring placerades i kungl sektionen men i bakre delen för etiketts skull

 4. Tack svensk dam för att ni släppte igenom min kommentar, trodde inte ni skulle det då den inte tokhyllar Sofia.

  1. Moder Svea.
   Vilken “tokhyllar” Sofia här? Jag respekterar henne för hennes initiativ och agerande mot mobbing, hennes fina sätt att hjälpa Carl Philip som mognat och vuxit som människa sedan hon kom in i bilden. Dessutom har hon ju Prince Charming!

 5. “Anledningen sägs va P ej vill ha paparazzis buskarna vid kyrkan”

  ?
  Paparazzis dyker up ändå – ej för MMs skull
  MEN finns lagar om fotografering av ledig hkhare på privat mark
  Hello har ensamrätt på bilder
  Utöver RPOs x-inkallad Royal Protection Elite Squad, lokal polis

  “The Victorian church is located on a PRIVATE estate … will ensure the couple has their privacy on their big day.” http://www.housebeautiful.com/lifestyle/news/a8481/inside-the-lavish-church-where-pippa-will-get-married/

 6. Marguerithe,

  Det spelar ingen roll om de varit tillsammans länge eller ej. Vare sig Daniel Collert, Jonas Bergström, Daniel Westling eller för den delen Emma Pernald fick någonsin de privilegier som Hellqvist fick. Allt som hette etikett för vem som fick bjudas in eller ej till stora evenemang var som bortblåsta. Men så är hon ju en frisk fläkt i kungahuset som inte är som förr 😉

  1. Moder Svea – här något på svaj!
   Varför dessa apostroferade herrar och dam inte bjöds in till något “större evenemang” förklaras bättre av att “större evenemang” av typen bröllop, barndop och liknande inte var aktuella vid den tid när dessa personer rörde sig i salongerna, och mindre på att man från kungafamiljen under senare tid särskilt lyft fram Sofia.

  2. Ja du Moder Svea,
   vad ska man säga om det klippet annat än att det är svårt att spå – särskilt om framtiden. Men så är också merparten bland dessa spågummor och -gubbar inte längre kvar i branschen.
   Annars är ett mått på kunglig acceptans när det gäller prins- och prinsesspartners att se till vilka som bjöds med till familjens sommarviste på Rivieran och när detta skedde. En lätt överslagsräkning pekar mot överlägsen seger för Madeleine. Stödet för din Sofiahypotes blir allt svagare.

  3. Åjo, Moder Svea, både Daniel, Emma och herr Bergstöm fick samma “privilegier som Sofia. På kungens 60-årsdag var alla tre inbjudna. Det finns foton på det. Som Bror så riktigt påpekar var det inte riktigt tid för bröllop, barndop, etc. ännu.

  4. Rosengård

   1 strikt privat tillställning ute på Drholm – det gjordes 1undantag (påpekat av media – tydliggjort av hovet)
   informell premiär för de 3 då JB EP DW hade dejtat CGs barn länge:”godkända” o etablerade partners = självklara gäster på fest “hemma hos” CG var NORMALT me kollegors synsätt + fests privata karaktär slapp de media

   PM har 1 civilt bröllop – styr gästurval

   CGs regler HINDRA defacto SH 2010 fr delta i VDbröllop
   – ej dejtOKejad av CG
   & EJ vän m brudpar/kfamilj
   likt MM är

 7. Bror,

  Alla som är något så när insatta i kungahuset vet vilka riktlinjer som fanns innan Hellqvist äntrade scenen. Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström fick inte ens “officiellt” bo tillsammans när det begav sig 🙂 Det ansågs inte korrekt.

  Lyssna på 4.20-4.48 i klippet.
  https://www.youtube.com/watch?v=vj2C6vB0Mtk

  1. Spelar det någon roll om de inte bodde ihop officiellt. De bodde ihop, svårare är det inte.

  1. nu har ju Meghan åter bjudit in sig själv

   Pippa/J valde själva såna som de defacto KÄNNER dvs släkt x2 +sina egna vänner
   med så pass liten kyrka prioriteras BEKANTA singlar + givetvs barn inom släktn SAMT stadgade vänner: etablerade par vars tid ihop =garanti att de båda2 h-a-r relation till/umgåtts m brud eller brudgum
   kort sammanfattat:noll främlingar

   oavsett om dt ej är 1Khusbröllop
   SÅ ÄR Middletons SKYLDIGA f ö l j a khusregel om HUR tronföljare Harry ännu “singel” (enl Khus)må bjudas in

 8. Bror,

  Lite skillnad på att semestra med sin sambo (Madde och Jonas på Rivieran/NYC) och bjuda med sin nuvarande flickvän på kungligt dop/bröllop. Tycker du inte det själv?

  1. SH på E-dop & MC-Lysning/TE D. UNDANTAG enl Hov

   CGs privata 60årsfest m vänner/kollegor =1UNDANTAG att J D EP(efter 8ÅR) läts delta – media fota bara ute på avstånd före fest
   JUL hos CG – erbjöds bara 1jul men av-bokades förväg

   CG alltid noga särskilja pre2010 betr
   – HKHevent NEJ
   – 1/2Privat event: bara CGs 60årsfest
   – Vardagsumgänge hos CG/S
   – Jul hos CG – EJ ALLS
   – Riviera-BåtPR m Kpar TILLÄTS eft år av väntan, EJ logi i Bs hus (hotell i StT)
   – Ölandsbesök krävde eget sovrum i gästhuset

 9. Det er IKKE et kongeligt bryllup, så hvorfor skulle kongelig protokol og etikette gælde ved Pippas? Det er et society bryllup … intet andet.
  Unge kongelige fra alle monarkier deltager jævnligt i venner og den borgerlige families bryllupper. Om Harry har hans kæreste med eller ikke, er lidt uinteressant. Finder hun har travlt med at få en officiel forlovelse, opgiver sit job, blog m.m. Hvor længe har de dated? Det lykkes hende også at blive forsørget af exmanden (hustrubidrag) længere tid end ægteskabets varighed, hun gav afkald på det sidst i 2016, så nu betaler Harry vel for hendes eksklusive livsstil. William tænkte sig godt om, Harry skulle gøre det samme!

  1. trodde det framgick

   givetvis den gästande kungabarnskärestan placerades e n s a m – i eget sovrum i det hus kungaparet tilldelat för just gäster genom åren emedan CGs barn bodde på slottet – nån dryg kilometer bort

   löjligt att vara så pass hård m vuxna barn i 1 semester-situation o på en avskärmad plats dit utomstående/media hade noll insyn ändå – bokstavligt

   så inga andra än bara just CG o S kunde “bli chockerade/ta illa upp”

   utrikes sessor prinsar slapp denna rigida sambo-regel

 10. Pensionär,

  Det är ju Kungen som hade dessa bestämmelser. Inte jag. Jag brydde mig inte om Madde och Jonas var sambo på pappret eller ej, men enligt hovetiketten så gick inte detta hem. Fram till 2010…

  1. emma,
   På Madeleines bröllop vilket var det vackraste av de tre, reagerade jag över att direkt bakom den närmaste Kungafamiljen satt Madeleines personliga väninnor, icke kungliga. M styrde väl själv det hela men var det med etiketten överensstämmande? Anda kungliga borde väl haft företräde?

  2. jo det har du rätt i Marguerithe
   där gjorde placeringsansvarig hovpersonal fel- MÄRK VÄL ej Madde – som ju anlände sist som brud
   den dan var det extrem värmebölja så något måste slått slint i huvudet på de som felaktigt satte sig PÅ RAD 2 bakom Kfamiljen
   Att inte Ceremonimästarn bad dem flytta PER OMG chocka mig
   oerhört grovt klavertramp – minns du vilka de var?
   de har – som du vet – umgåtts m KF länge nog för att ha lärt sig om rang o placering-liksom att de måst känt igen de gästande hkharna

 11. det handlar därtill om GRAD AV PERSONLIG ANKNYTNING TILL BRUDPAR

  Nära vänner & (yngre)släkt fortsätter fira på kvällen med Fest – efter Kyrka & Mottagning
  Ytligt bekanta/jobb-kollegor/äldre släkt
  dyker upp i Kyrkan o troligen Mottagning
  – beträffande Eftermiddags-bröllop dvs 3 Delar!
  (Därmed har in-officiell hkh-dejt tillträde till del3 – i bästa fall – OM ALLS)

  Förmiddags-bröllop saknar HELT efterföljande “middag” eller “party”
  då samlas alla efteråt för lättare lunch/kort mottagning buffe

 12. Började Titta tv-serien Suits Igår. 16 nya episoder. Jag tycker,att Meghan Markle är inte vacker. Kan ej jämföras med tillexempel Kate och svenska prinsessor. Hon är söt och kanske lite exotick.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar