Annons


Annons

Se nya fantastiska bilderna på Alexander


Hurra för dagens ettåring!

Prins Alexander fyller i dag ett år gammal och kommer att firas privat av familj och vänner. Men föräldrarna prins Carl Philip och prinsessan Sofia bjuder oss dessutom på nya bilder på Alexander. Extra roligt eftersom vi under året fått se prinsen vid ytterst få tillfällen!

Annons

På den andra bilden ser vi illa prins Alexander sittandes på en stol helt själv med en present. Bilden är tagen av pappa prins Carl Philip.

Gilla Svensk Damtidning på Facebook

På den tredje bilden syns det att prins Alexander fått tänder! Hur gulligt som helst med de två små tänderna i underkäken.

Foto Kungahuset/Erika Gerdemark/prins Carl Philip


(3.35k)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

61 kommentarer till “Se nya fantastiska bilderna på Alexander”

 1. Grattis på ettårs dagen.Rena söt chocken! Översta bilden är han mycket lik Oscar.Ser ut att bli en liten spjuver.

 2. Grattis Prins Alexander på 1-årsdagen!
  Jättegullig liten pojke med kavat blick. Hoppas vi får se bilder av honom lite oftare framöver.

  1. Håller med dig, det är väldigt klokt av föräldrarna. Go’ liten kille i fina kläder!

 3. Alla barn är gulliga men denne lillkille ä kungaparets sötaste barnbarn. Vacker, glad och med pigg blick.

 4. Tycker inte han utstrålar något spjuveraktigt,snarare något sympatiskt.Man kan nu skönja ansiktsdrag av både mor och far,där blicken ser ut att härstamma från Sofia!!

 5. Gratulerer til den “nønne” prinsenApril er den første sommermåneden og det er en tid verd å feire sitt første år i Synes familien er en flott og sympatisk familie.

  1. Sus,
   Verkligen sant skrivet! Förmågan att glädja sig är så oerhört viktigt och betyder så mycket för oss i livet.

 6. Bilden på Alexander i den vita skjortan med blått på insidan av kragen och de knallblå byxorna till är så fint. Föredrar klara färger på barn före de så moderna grå färgerna nu.

 7. Enig med Missan K.! Jeg tenkte allerede ved dåpen at han var den “gulligaste” av kongens barnebarn, og nå ser jeg han fortsatt er det! Det betyr IKKE at jeg synes de andre ikke er det om noen skulle tro det…

 8. Grattis till det söta lilla barnet!

  Kul att CP lagt upp en egen bild som ser så naturlig ut. Familjebilden längst upp följer samma mönster som de flesta officiella bilderna de senaste fem åren – medlemmarna i kungafamiljen photoshopas så mycket att de nästan ser ut som vaxfigurer. Tråkigt tycker jag som tycker att ingen i kungafamiljen har något att skämmas över utseendemässigt och därför mer än väl hade “klarat” sig med en mer naturlig förbättring av skavanker istället för att sudda ut allt.

  1. Karin – du skal se, det er nok en amerikaner, der sidder med pudsekluden/putstrasan.

   Jeg er enig med dig Karin.

  1. Bror. Hahaha!! Bra, mera sånt, Marguerithe var också snabb att hoppa in

 9. Hade väntat mej att ett stort firande av Prins Alexander skulle ske på Borggården eller från Balkongen, så allmänheten hade fått tillfälle att hedra ock visa sin vördnad/uppskattning till Prinsen samt hans petit föräldrar, dessa ungdomar:Prinsparet, som verkligen arbetar för vårt land Sverige.

  1. Är citroner redan mogna i Älvdalen? I Rom var apelsiner ännu omogna, därför spiste jag mycket underbara gelato.

   Vilken fin liten kille, helt bedårande, grattis på födelsedagen!

 10. Tycker att alla barn är lika söta faktiskt…Ser inte NGT “fantastisk” i ett ” kungligt ” barn för att alla små barn är rätt gulliga)

 11. Grattis på 1-årsdagen. Prins Alexander har små tänder både uppe och nere . Kungaparet har så gulliga barnbarn med olika personligheter. En till i september

  1. Kerstin Holmström,
   🙂 Bra skrivet! Det kanske blir så att Prinsparet tar över Drottningholm i framtiden.

 12. Kerstin H K! Menar du allvar?? Alexander på Borggården eller balkongen?? Kronprinsessparets barn har inte firats på det sättet och bra är väl det! De är barn! Av vilken anledning skulle då Alexander firas så?? Vördnad? Ärligt?!? Känner du vördnad för ett barn? Du gör min monarkistiska ådra än mindre med dina ord. Jösses! Jag hoppas verkligen att alla barnen får vara så privata som möjligt så länge det ges möjlighet. Särskilt Estelle kommer att präglas av offentligheten tillräckligt senare.

  1. Monarkist, det är naturligtvis allvarligt menat. Prins Alexander är son till vårt Prinspar som båda arbetar hårt för vårt land Sverige.Betänk allt de båda gjort för oss. Vår Konung har sett detta,därför är Prins Alexander mycket betydelsefull ock tar över Stenhammar slott. Prinsparet tar över Drottningholm, som tack för deras strävsamhet.

 13. I don’t understand where the idea that the “Americans” are responsible for retouching the official photos came from. I can assure you that very few people here in the US have any idea who CP, Sofia or Alexander are.

 14. Kerstin Holmström Kåtilla Älvdalen- För information prisparet kommer aldtig få bo på Drottningholmsslott! Enligt lag så är det bara en regent som får disponera de kungliga slotten. I nuläget är det kungen och vid hans död blir Viktoria regent.

 15. Den här lille härlige killen är otroligt lik sin morfar och inte det minsta lik någon av sina föräldrar. Kungen ser nog Alexanders potential, eftersom han var så snabb med att lova honom Stenhammar slott. Märkligt egentligen med tanke på så många par som går skilda vägar nuförtiden.

 16. evchen

  America is America. I like them but was a little bit astonished when they told me that norge is the capital of Sweden. Otherwise they also think that Finland is a part of Russia somewhere in the east. So I am convinced that americans focus on other things than we here on this international forum.

 17. Tja,Kerstin! Jag vet inte hur jag ska reagera. Din syn på Alexander och hans föräldrar känns, jag vet inte, otidsenlig och uppförstorad. Jag hoppas att Alexander och hans kusiner i England ska ta möjligheten att forma sina egna liv, utan kungliga krav. Kungen borde ha varit mer försiktig med utdelning av titlar. Dessutom: Vad har Carl-P och Sofia gjort som är så enormt?? De har utfört sina uppdrag. Vilket väl är en självklarhet.

  1. Monarkist 17:16
   Instämmer !
   Flera av kommentarerna här är väl ironiska? Gränsen mellan ironi och blind kungahusdyrkan är hårfin.

 18. Kerstin Holmström Kåtilla Älvdalen

  Du har helt rätt! Må detta lilla underbarn bli rikligt hyllat. Han kommer bli lik sina föräldrar, vilka gör så enormt mycket för vårt land!
  Viktigt att visa vår vördnad.

 19. Ingrid! Tack för att någon mer än jag reagerar. Var gränsen mellan ironi och blind kungahusdyrkan går hos nämnda dam och nu ytterligare en insändare vet jag inte. Jag hoppas att de båda är ironiska. Allt annat vore hemskt. Blind dyrkan är i mina ögon farlig, likt den i Nordkorea och på andra ställen.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar