Annons


Annons

Stora förändringen i “The Crown” – byter drottning


Oväntat!

Förra året gjorde streamingtjänsten Netflix stor succé med kostymdramat. Seriens upphovsmän har tidigare berättat att man planerar sex säsonger av serien och förberedelserna för att spela in den andra omgången som handlar om drottningens liv mellan åren 1957 och 1964 pågår just nu.

Annons

Skådespelerskan Claire Foy har hyllats för sitt porträtt av den unga drottning Elizabeth, men hon kommer bara att medverka i ytterligare en omgång av serien.

I säsong tre är det en ny skådespelerska som ska porträttera drottningen. Anledningen är helt enkelt att serien följer Elizabeth medan åren går och det är mer trovärdigt med en skådespelerska i rätt ålder, något som huvudrollsinnehavarna hela tiden varit införstådda med.

– Jag kommer att sakna det. Men jag ser fram emot att se hur det utvecklar sig. Jag kan nästan hålla mig, säger Clarie Foy till Vanity Fair.

Enligt Vanity Fair kommer serien hoppa rejält i tid mellan säsong två och tre och flera uppgiftslämnare har tidigare berättat att det är i omgång tre prinsessan Diana för första gången dyker upp.

Säsong två av “The Crown” beräknas ha premiär i november.

Clarie Foy spelar den unga drottning Elizabeth i Netflix tv-serie “The Crown”.

Läs också: Prinsessan Margarets skandalromans med Peter Townsend

Foto: Stella Pictures, IBL.


(67)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

2 kommentarer till “Stora förändringen i “The Crown” – byter drottning”

  1. Hur hanger detta ihop? Rubriken sager “det var oväntat”men sedan framgår av artikeln att bytet ar något skadespelarna hela tiden varit införstådda med. Sa det var oväntat for SvDams skribent da? Logiken bakom rollinnehavarbyte, att drottningen blir äldre, ar ju ratt enkel att forsta.

  2. då serien var under produktion – sas det redan ett halvår före TVpremiär – att den preliminära planen att skildra & personifiera QEs drygt sextio åriga regenttid skulle kräva runt TRE olika skådespelerskor over time

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar