Annons


Annons

Tre nya artister klara för Victoriadagen


Älskade sångerskan kommer!

Jill Johnsson har alltid varit otroligt älskad och under förra hösten gjorde country-artisten dessutom succé i tv-programmet “Så mycket bättre”. Nu når hon nya folkliga höjder. I sommar blir hon en av artisterna som uppträder under firandet av Victoriadagen på idrottsplatsen i Borgholm.

Annons

Samtidigt avslöjades ytterligare två artister som kommer att uppträda på scenen framför födelsedagsbarnet kronprinsessan Victoria och övriga kungafamiljen. Dessa två artister är familjens favorit Marlena Ernman samt Magnus Uggla, som aldrig tidigare uppträtt under någon av kronprinsessans födelsedagar. Kanske bjuder han på låten “Victoria” just denna dag.

Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Sedan tidigare har Svensk Damtidning berättat att den norska duon Marcus och Martinus uppträder.

Foto IBL


(0)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

7 kommentarer till “Tre nya artister klara för Victoriadagen”

 1. Jill Johnsson är en underbar artist, personlig och är countryn trogen. Man kunde ju hoppas att Tommy Körberg skulle sjunga med henne. Malena Ernman är alltid bra men ska lämna politiska uttalanden därhän.

 2. Tvärtom! Malena Ernman är ett föredöme! Blir en spännande dag med förhoppningsvis vackert väder!

 3. Oj, nu duger det för Uggla att ställa sig på scenen för högsta överhögheten utan att må illa 😉

  1. Vad menar du?
   Han har uppträtt för kungligheter förr och har säkert inget emot det.
   Han är ju av adlig släkt själv.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar