Annons


Annons

Victoria avslöjar vad hon tycker om den japanska specialrätten


Roligt att hon fick testa!

Kronprinsessan Victorias resa i Japan fortsätter. Gårdagens middag åt hon med den japanska prinsessan Takamado på restaurang Tofuya i centrala Tokyo. Kungligheterna hade redan hunnit språka under ett seminarium om FN:s globala hållbarhetsmål och när dagen blev till kväll fick de återigen tid att umgås.

Annons

– Du ser jättevacker ut!, utbrast en glad Victoria när den japanska prinsessan Takamado tog emot henne.

Restaurang Tofuya är, som namnet antyder, känd för sin goda tofu och rätten serverades förstås även vid Victorias besök.
– Maten var jättegod! Jag har ju ätit tofu förut men aldrig i så många olika former, sa hon efter middagen.

Under kvällen var kronprinsessan glammig i en beige sidenklänning med en stor blomma på vänster axel som vi sett tidigare under Fashion week för några år sedan.

Foto Stella pictures


(24)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

5 kommentarer till “Victoria avslöjar vad hon tycker om den japanska specialrätten”

  1. Det er vel Prinsesse Takamado som er gjennbruksdronningen av de to kan jeg tro – hennes bekledning er national og sikkert brukt 1000 ganger !

  2. Vem betalar notan för denne lyxresa till Japan, svenska folket eller FN!
    Mingla med prinsessor och kejsarparet är visst syftet med resan.

    1. Svar t.Tomine 20 april 2017kl.15:31 Varken du eller jag om du nu inte är så rik att du betalar stadsskatt. Betalar man kommunal-o landstinsskatt så betalar man ej till kungahuset.Lyxresa består av föreläsningar o studiedbesök. Anser du det är lyx? Då anser jag att du är avundsjuk.

  3. “undrende”. Jag tror nog inte att en kejserlig höghet behöver nöja sig med endast en kimono. Victoria går en balansgång när det gäller sin klädsel. Dels vill hon vara ett föredöme vad gäller återbruk, dels förväntas hon alltid se representativ ut. Hur hon än vänder sig “har hon ändan bak”, som ordspråket säger.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar