Annons


Annons

Estelles gulliga present till morfar kungen – se filmen


Han blev både överraskad och rörd!

I söndags fyllde kung Carl Gustaf 71 år och han firades stort på Yttre Borggården utanför Kungliga slottet i Stockholm. Marinen och arméns musikkårer framförde utvalda musikstycken, hovets personal stod uppradade och hundratals barn hade kommit dit för att gratulera. Men den finaste presenten av dem alla fick kungen uppe på slottsbalkongen. Där väntade nämligen äldsta barnbarnet Estelle med en varm kram. Dessutom räckte hon fram en säsongsenlig gåva som fick fotografernas blixtrar att smattra lite extra.

Se vad kungen fick av Estelle i filmklippet nedan:

 

Annons

 

Foto: Stella Pictures


(0)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

2 kommentarer till “Estelles gulliga present till morfar kungen – se filmen”

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar