Annons


Annons

Madeleines lycka över vännens framgång


Hennes populära produkt sålde slut på bara några timmar.

Prinsessan Madeleines vän Sofi Fahrman har länge gjort succé i modevärlden. Men det här är första gången hon gör succé med just strandmode. I dag, den 8 maj, lanserar Sofi, och lillasyster Frida Fahrman, nämligen sin mamma-dotter-kollektion för Ellos. Och på bara några timmar har den populära citronbikinin sålt slut i flera storlekar.

Annons

Kollektionen är inspirerad av den italienska kustorten Positano, där kollektionens kampanjbilder även är tagna. Förutom Sofi och Frida så poserar döttrarna Lily och Line. Se hela kollektionen här. Kanske är de här mamma-dotter-kläderna någonting för prinsessan Madeleine och Leonore?

Gilla Svensk Damtidning på Facebook

 

 

 

 

 

Av Malin Karlberg, Femina.se
Foto: IBL, Ellos.se


(0)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

7 kommentarer till “Madeleines lycka över vännens framgång”

  1. Och vad har det med Madeleine att göra? Om Madeleine hade gjort den kollektionen vore det väl något att skriva om, men en väninnas???

  2. Det är precis som tyget i mitt kök (gardiner & bordsduk). Men vad roligt om det är på modet som bikini.

  3. Jag förstår att SVD har brist på att skriva nånting om prinsessan Madeleine när hon nuförtiden i noll uppdrag deltar. Sofi & systers kollektion har dock förmodligen ingenting med prinsessan att göra. Jag tror inte, att prinsessans familj visar upp kläder i katalogen.

  4. Har hon uttalat sig om att hon är lycklig över kollektionen eller är det som vanligt hittepå artiklar? Det börjar bli löjligt med dessa krampaktiga försök att få till något att skriva om.Skriv i stället en ingående artikel över kungahusets vara eller inte vara och i synnerhet Madeleines roll. Ska hon flytta hem och börja jobba som prinsessa?

  5. Faktafel: inte alls slutsålt.

    Är Madeleine intervjuad, uttalat sin “lycka” för detta…?

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar