Annons


Annons

Filmklipp! Se när Mary styr upp situationen enligt den kungliga etiketten


Kronprinsessan har koll på minsta detalj!

När det kommer till de kungliga är pressen på att följa olika etikettsregler extra stor. Det blir tydligt om man lägger märke till hur de går, står och hälsar. Just nu är Victoria och Daniel värdar för Frederiks och Marys Stockholmsbesök och när paren anlände till Eric Ericssonhallen, under måndagen, visade den danska kronprinsessan att hon minsann har koll på den kungliga etiketten. När de tog sina första steg på röda mattan gick hon nämligen på “fel” sida om Frederik. När det kommer till att gå armkrok ska kvinnan gå på mannens högersida om man är gifta. Så säger i alla fall etiketten, och den är förstås extra viktig att följa om man är kunglig!

Se filmen nedan:

Annons

 

 

Foto: Stella Pictures


(668)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

5 kommentarer till “Filmklipp! Se när Mary styr upp situationen enligt den kungliga etiketten”

  1. Bra Mary. Frederik är också den igen som avslutar fotograferingen.
    Det ser på det hela taget lite vingligt ut när alla går…hmm fördrink?

    Tur med vädret halva tiden iaf. Tur det inte var snöstorm, bara några veckor sedan ju!

  2. Vår kronprinsessa är en stilig kvinna, men den klänningen ser ut att passa bättre på Hyacint Bucket i tv serien “skenet bedrar”.

  3. Om detta besöks verkliga betydelse vet jag inget men det gav i alla fall Victoria “anledning” att shoppa en hel del nya plagg. Som hon inte behöver då garderoben måste bågna av kläder av alla de slag. Är det miljövänligt?

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar