Annons


Annons

Här träffar Victoria mäktiga ledaren


Brinner för samma frågor.

Kronprinsessan Victoria är ju som bekant ambassadör för FN:s globala hållbarhetsmål. Hon brinner för frågor som rör miljö i allmänhet och hållbara hav i synnerhet. Och under torsdagsförmiddagen träffade hon likasinnade. På  Sidas huvudkontor, som är beläget på Valhallavägen i Stockholm, möttes Victoria med en rad näringslivshöjdare och hållbarhetschefer. Däribland diplomaten Jan Eliasson, som fram till nyligen var FN:s vice generalsekreterare och numera är styrelseordförande för forskningsinstitutet Sipri.

Annons

Victoria med diplomaten Jan Eliasson.

Gruppen träffades för att diskutera hållbarhetsmålen, vilka framsteg som har skett under året och hur man bäst jobbar framåt. Sidas pressekreteraren Inga-Lill Hagberg Desbois berättar att kronprinsessan deltog under mötets andra halva och att hon var väldigt engagerad.

Foto: Stella Pictures

 


(0)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

16 kommentarer till “Här träffar Victoria mäktiga ledaren”

 1. Victoria deltog under andra halvan av mötet och var väldigt engagerad säger en pressekreterare. Det låter ju helt infantilt. Undrar hur dessa kronprinsar och prnsessor som långt upp i medelåldern bara ska åka runt visa upp sig och vara engagerade mår egentligen. Fredrik har talat om sina depressioner och Charles har också uttalat sig iden riktningen. Det här kan ju inte vara tillräckligt för att må själsligt bra.

 2. Victoria liknar Drottning Margrethe på många sätt. Bägge är dedikerade sin roll och vill helst vara i de sammanhangen. Victoria är ju en hängiven mamma men hemmafrulivet på Haga är nog inte så bra för henne personligen.

 3. Socialdemokraten Jan Eliasson uppträder som en gentleman och har alltid haft talets gåva. Men vad spelar det för roll om man absolut ingenting får uträttat?

  1. Åjo. För att ha växt upp i en tvåa i göteborgska Kålltorp under knappa omständigheter, får man nog säga att både Jan och brodern har kommit en bra bit på väg. Och åtskilligt har de uträttat under resans gång också.
   Att han gifte sig förmöget tycker jag inte ska läggas honom till last. Tvärt om visar det på en idétrohet som det tyvärr finns alltför lite av idag.

  2. LopNor och Asta
   Jag kan i och för sig förstå med vilken förtjusning ni här “valde” att missförstå.
   Nåväl, för tydlighets skull: att som Jan Eliasson äkta en kvinna ljusår från den värld han själv var en del av från födelsen, och ändå hålla fast vid och stå upp för de idéer och föreställningar om ett rättfärdigt samhälle som gavs honom i hemmet, det kallar jag idétrohet. Sådant är rakryggat och det beundrar jag.

 4. LopNor: Vilken Fredrik?
  Depression är en diagnos, och skall inte användas om man är nere eller deppig en period!!

  1. Örhängen är från Sophie by Sophies kollektion till World Childhood Foundation.

 5. Victoria verkar tro att stort leende räcker till. Och hon har rätt vad mera hon har att komma med.

 6. Ja Helena, kanske det inte behövs något mera än nya örhängen, ett glatt leende. På bilden verkar det som om kaffebordet är det mest lockande. Hennes starka engagemang har knappast någon stor betydelse.

 7. Jan E har visst uträttat något. Han skulle aldrig ha blivit vice FN-chef annars. Ingenting som en socialdemokrat gör passar Stefan, no matter what. Många efterlyser äkta kärlek och då får man faktiskt acceptera att även en socialdemokrat, i detta fall Jan E, gifter sig med en förmögen kvinna. Eller får en socialdemokrat bara gifta sig med någon fattig? Det kanske ses som ett effektivt sätt att hålla vissa borta från maktens boningar, oavsett vad de kan!?!

 8. Många socialdemokrater har slutat att göra det de egentligen borde göra. Håkan Juholt som var alltför vänsterdriven för att passa som partiledare inom numera högerpartiet S valdes till ambassadör på Island var det väl? Visst kan man kasta runt folk ut i oliak delar av världen om man inte veta vad man ska göra med dem.

 9. Jag såg kaffebordet först, undrar vad det blev för kakor, man ser ju bara fruktfatet eftersom Victoria är i vägen

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar