Annons


Annons

Kate avslöjar sin oro över George och Charlotte


Hertiginnan avslöjade sina känslor för en gäst under ett event.

På lördag är det dags. Prins George och prinsessan Charlotte ska klä upp sig för uppdraget som brudnäbbar när deras moster Pippa Middleton gifter sig.

Men även om hertiginnan Catherine är glad över att hennes små barn ska få vara med under vigselakten är hon orolig. Vad de kungliga småttingarna hittar på är nämligen inte helt lätt att förutse, enligt Kate. Och vi har ju tidigare sett på bilder att åtminstone prinsessan Charlotte verkar vara ett riktigt busfrö!

Annons

– Kate berättade att hon såg fram mot sin systers bröllop men att hon var lite orolig för hur barnen skulle uppföra sig. Hon sa att hon hoppades att barnen skulle vara skötsamma, men att du aldrig vet i deras ålder, berättar Andrew Bates, en av gästerna under drottningens senaste trädgårdsfest som fick en pratstund med Kate under eventet.

Läs allt om Pippas bröllop genom att klicka här! 

Foto Stella pictures

Följ Svensk Damtidning på Facebook – klicka på gillaknappen nedan!

Gilla Svensk Damtidning på Facebook


(0)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

2 kommentarer till “Kate avslöjar sin oro över George och Charlotte”

  1. Hej!

    För er som ev letar bröllopsbilder här från Pippas bröllop, se Aftonbladet alternativt utländska media. Vacker spetsklänning och bedårande brudnäbbar!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar