Annons


Annons

Kronprinsessan Victorias klänning – en favorit i repris


Både miljösmart och snyggt!

Som vanligt får kronprinsessan Victoria mycket beröm för kvällens klänning, härligt blommig och med en hög slits i sidan. ”Den är ny” trodde många när hon gjorde entré – men vi kan avslöja att den redan hängde hemma i garderoben. Klänningen kommer från Acne och senast vi såg detta ärmlösa sidenfodral var vid Polarprisutdelningen för fyra år sedan. Till detta har hon svarta högklackade pumps och i öronen dinglar hennes tunga älsklingsörhängen från Oscar de la Renta.

Annons

Victoria bar samma klänning under Polarprisgalan 2013.

Foto: TT


(1.03k)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

7 kommentarer till “Kronprinsessan Victorias klänning – en favorit i repris”

  1. Strålande vacker Victoria. Detta är ett mycket fint par, självklart samspelta utan naiviteter, utstrålar viss tyngd vilket är positivt.

  2. Om man jämför med de andra damerna, är denna klänning lite “underklädd” för detta evenemang. Passande för en Polarprisutdelning, men i detta sammanhang blir den en miss. Glamma till det lite, Vickan! Din garderob måste ju digna av andra tjusiga klänningar!

  3. Oartigt att bära en klänning från 2013 om det nu är en sådan fest som man skriver. JAG blir inte klok på varför Victoria vill ha denna manliga frisyr. Örhängena är fasansfulla, men passar till den stramt bakåtslickade frisyren. Victoria tappar sin kvinnlighet, men det är kanske meningen.

  4. Smak kan vi aldrig anklaga Victoria att besitta men hon borde väl lärt sig En del genom åren.

    Kanske bara genom att titta på de andra!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar