Annons


Annons

Missa inte senaste numret av Svensk Damtidning


Bäst på kungliga nyheter.

Äntligen! Ett nytt nummer av Svensk Damtidning finns ute i butik, nummer 21. Och den här veckan har både inneburit glädje och sorg för vår svenska kungafamilj. Njut av de vackra klänningarna från Oslofesten och läs om Niclas Silfverschiölds begravning i Erska kyrka. Dessutom har vi träffat drottning Silvia för en exklusiv intervju! Missa inte!

Annons

Foto: IBL


(0)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

4 kommentarer till “Missa inte senaste numret av Svensk Damtidning”

 1. Jag är litet ledsen för jag har inte fått senaste numret av Svensk Damtidning. Nr 21 som jag såg fanns i ICA-afären igår. Jag har haft tidningen i C:a 30 år men sista tiden har det varit rörig.Förr kom den på onsdagarna (med posten) nu i bästa fall torsdag eller fredag. Och med morgontidningarna SVD, helt OK. Men jag undrar om jag försvunnit ur registret hos er.
  Jag är mycket glad över Svensk Damtidning som håller en snygg ton och inte massa dåligt skvaller.Och mycket om vår älskade kungafamil

  1. Hej Ingela,
   Tråkigt att höra att du inte fått din tidning.Ber om ursäkt för det.
   Kan du skicka ett mail till mig med dina kontaktuppgifter så ska jag be kundservice att hjälpa dig och åtgärda felet.

   [email protected]

   Mvh Marie Lindqvist

  1. Hej,
   Ber om ursäkt för att du inte fått din tidning.
   Om du går in på websidan http://www.prenumenera.se och går till kundserivce så kan du beställa en ny tidning.
   Du kan också skicka ett mail till mig med dina personuppgifter så kan jag hjälpa dig.

   [email protected]

   Mvh Marie Lindqvist

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar