Annons


Annons

Se nya härliga släktbilden från det danska besöket


De trivs verkligen tillsammans!

Det har skrattats rejält de senaste dagarna. Och under dagens lunch fortsatte den kungligt härliga stämningen.

Kronprinsparet Mary och Frederik är i Stockholm för att representera tillsammans med kronprinsessparet Victoria och Daniel. Och det märks att gänget inte bara är släktingar utan dessutom nära vänner som har roligt ihop.

Annons

Och inför dagens lunch, då större delen av den svenska kungafamiljen bjöd in Mary och Frederik till Kungliga slottet, fick vi uppleva den skrattfyllda stämningen ännu en gång. Kronprins Frederik skrattade så att han fick ta sig för ansiktet, prinsessan Sofia och prins Daniel delade ett gäng roade blickar och inte ens drottning Silvia kunde hålla sig för att skratt. En glad stämning som fångades på flera roliga bilder!

Foto IBL

(1)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

38 kommentarer till “Se nya härliga släktbilden från det danska besöket”

 1. Verkligen fina bilder från detta besök. Victoria gör rätt som har håret uppsatt. Sofia skulle ha håret i hästsvans. Marys klänning jätteflott. Generellt ser ju Marys kläder och smycken väldigt mycket dyrare ut än vad Victorias gör. Värdfolket kanske inte ska vara finare än gästerna?

 2. Och Madeleine är en outsider. Gick inte till Norge att träffa släktingar och är inte här.

  1. Jag måste faktiskt också undra här varför det är så tyst om Madeleine. Hon har ett uppdrag om året “Min stora dag”. Vad blev det av detta i år?

 3. Undrar om det PASSAR sig att kungligheter skrattar? På bild!

  Men det får vi strax veta. Av ett gäng gnällspikar som kommer att berätta det för oss. 😀

  1. … och gnällspikarna kommer få kommentarer av ett annat gäng gnällspikar om att man absolut inte får kommentera annat än rosaskimrande saker om prinsparet och till viss del kungaparet. De övriga vuxna är det inte lika noga med för de är mänskliga och uppför sig mänskligt och kan därför inte alltid uppföra sig eller klä sig rätt.

  2. Mitt i prick, Karin!!
   Lätt gjort att bita sig själv i svansen -till och med i förväg…..

  1. Gittan,
   Tycker också att Sofia ser ut som en sagoprinsessa i sin klänning. Hon ser också alltid så bekväm ut i alla sammanhang. Inget stelt eller spänt i hennes kroppshållning.

  2. Jag tycker att hon ofta ser obekväm ut på filmat material, men hon är ju så ny i gamet att det är fullt förståeligt. I mitt tycke är det bara Silvia och Victoria som lyckas se bekväma ut i så gott som alla situationer. Det är tydligt att våra kvinnor trivs bättre på jobbet än sina respektive män.

 4. Jag tycker att Sofias klänning är vackrast.
  Sofia ser alltid väldigt bra ut i uppsatt hår men till klänningen tyckte jag att de utsläppta håret passade bra

 5. Här måste jag säga att herrarna är riktigt snyggt klädda till skillnad från deras damer ( tanter) som har hur tråkiga outfits som helst❤

 6. Ska vi sköljas över av storblommiga outfits i sommar.
  Rysligt.Mycket få passar i storblommiga färgglada klänningar.

 7. Hvis Sofia ikke havde været med, ville jeg ikke tro, det var fra 2017 – synes de er utrolig kedeligt og ufikst klædt.
  Det samme gjaldt Mary og Victoria i går. Flere steder blev det kaldt “Granny dresses”, men naturligvis ikke på SD og BB. 😉

  1. Jag såg att Charlotte Casiraghi bar något storblommigt med 30-talssnitt nyligen.
   Är hon också en “tant”, eller är det, ve och fasa, inne med denna look?
   Då måste man, om man är “modern”, illa kvickt vända kappan efter vinden. Just när man trodde att man VAR modern genom att “fnysa” åt andra tider.. 🙂

  2. Sus,
   Jag tycker alltid att de årtionden man själv inte varit med om är spännande klädmässigt. 30-talets storblommiga klänningar kräver ju dock att bäraren är tillräckligt slank för att det ska se elegant ut. Såg en ny bild av Madeleine i detta mode och hon var mycket flott.

 8. En puderrosa blus till for KP….

  Och till skillnad far andra, sa tycker jag PS planning var urtrist.

 9. Roligt, att den svenska och norska kungaparet kommer på besök till Finland på torsdag. Och drottning Margarethe kommer utan make. De ska fira den 100 årig Finlands
  självständighet. Även Islands kanssa presidentpar kommer.

 10. Prinsessan Sofias klänning – är den från Dry Lake? Om inte så finns en klänning som är närmast identisk från Dry Lake att köpa på Zalando. Oerhört vacker i mitt tycke.

 11. De blivande regenterna Victoria och Fredrik verkar trivas extra bra med varandra.
  De har vad man kallar äktenskapstycke och verkar ha en perfekt kemi enligt det intryck man får av dessa inspelningar och bilder.
  De hade onekligen varit det perfekta paret.
  Vad hade hänt då i Norden?
  Kanske Kalmarunionen återuppstått i modern tappning.

  1. Nej, så var Victoria Victoria blevet Dronning i Danmark, og Sverige havde fået en konge!

 12. Finlands ex president Mauno Koivisto, som avled 12.5. sa fint om drottning Silvia efter första mötet: hon är det bästä som hänt för Sverige i 400 h undrar år.

  1. KMS,
   Det hade han rätt i Mauno Koivisto, en alltid så sympatisk man. Det finns alltid människor man tyckte var något extra och som man saknar. M Koivisto var en sådan.

 13. Victoria och Frederik är de snyggaste på den översta bilden och Victoria och Carl Philip på den nedersta.

 14. Middagar, festligheter och shopping var visst det huvudsakliga innehållet i detta besök! Sedan fick man för syns skull hålla ett litet anförande och tvinga sig igenom någon föreläsning! Finns det några andra än de kungliga som har mage att definiera detta som arbete?

  1. Stefan,
   Jag tror inte att de kungliga heller har sett detta som arbete. Man har väl gjort reklam för vissa danska designers, företag, Illum, Lynggaard, Jensen etc. I övrigt en trevlig sammankomst mellan ländernas företrädare. Jag har tyckt det varit mycket trevligt att följa detta vilket jag tror att även andra tyckt.

  2. Marguerite,
   Jag undrar, vad dessa kungliga kan se som arbete. Ni rojalister samt de kungliga säger att representera Sverige, i detta fall Danmark,är jobbet. Mötet verkar vara en sysslingsträff. Jag skämdes för den kvinnliga chefens nigning. Vi lever år 2017,och en kunnig yrkeskvinna gör bort sig.

  3. Stefan – du har altså en fix ide omkring at kongelige personer de SHOPPER! Det var der absolut ikke tale om her.
   Man besøger de forskellige udstillinger, og er der en butik som Lynggårds, så besøger man også den.
   For det danske Kronprinspars vedkommende betyder det også, at der læses en masse om dansk design historie. Hver designer har faktisk sin “egen” bog. De sætter en ære i at vide, hvad de taler om. At gå rundt og tale med virksomhederne om deres produkter med viden og indsigt = arbejde.

 15. Stefan!
  Varken du eller vi andra här var med, och media här rapporterar bara om kläder, platser plus bilder. Vad som mer avhandlades tillsammans med övriga representanter, vet vi ej.

 16. Konstigt nog ser svenska kungliga ut som kusiner fr. landet …och då menar jag varken kläder eller skor, snarare attityd/hållning med mera… och varför Mary ser ut /bete sig som en vuxen kvinna och V. ger intrycket av en omogen personlighet ( nästan som en obalanserad tonåring som behöver svängar då och då) är en stora gåta för mig …

 17. Sofias klänning är så vacker, men ärmarna är för långa, tycker jag iaf. Annars jättesöt <3

 18. Olga: Det är väl just det vi Älskar hos Victoria, hennes spontanitet och lekfullhet. Jag tror säkert Mary är lite avis på just det, att Victoria vågar vara sån, hon är ju född in i detta, viket inte Mary är, hon kan kännas lite strikt och stel i stället. Detta var ju även släktträff, de har känt varann sedan barnaår Victoria och Frederik. Då blir det mera lössläppt, vilket var så roligt att se.

  1. Vicki,
   Instämmer helt i din kommentar. Victoria är en enastående representant för Sverige. Man ska också jämföra henne med Frederik som är lite laid back och charmig i sin framtoning. Mary måste bevisa varje dag att hon är kunglig.

 19. Olga,
  jag instämmer , bra skrivet. När jag såg proffsiga Mary fick jag lust att resa till Köpenhamn på shoppingtur.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar