Annons


Annons

Se skandalklänningen alla talade om


Klänningen blev uppmärksammad under kvällen.

Under den fantastiskt fina galakvällen på det kungliga slottet i Oslo skedde ett smärre etikettsbrott. Alla talade om en uppmärksammad klänning.

Det var Désirée Kogevinas som valde att bära en otroligt vacker klänning i rött. Det som skapade lite snack i kulisserna var däremot att hon för dagen hade valt bort att bära BH, något som syntes tydligt på alla bilder.

Annons

Désirée Kogevinas är barnbarn till prins Carl, eller onkel Mulle som han kallas. Hennes mamma är svenskan Madeleine Kogevinas.

Foto TT


(477)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

52 kommentarer till “Se skandalklänningen alla talade om”

 1. Skandale?
  Det er ingen skandale å gå uten bh.
  Kanskje ikke alltid like snyggt, men det er en annen sak.

  1. Jo, Hilde det er en skandale at komme i en næsten gennemsigtig (!!!) kjole uden BH til en kongelig 80′ års fødseldagsfest !
   Og det ville den også være selv til en Oscar Awards i Hollywood, selvom det jo dér gælder om at vække mest opmærksomhed!
   Den kjole til diadem er ganske enkelt: smagløs/tacky !

 2. Grevinnen Madeleine Bernadotte Kogevinas er kusin med kong Harald og Belgias ex-konge Albert.
  Desiree er hennes yngste barn(like gammel som Victoria).

  1. Mycket roligt att se en av Madeleines döttrar. Någon som vet om hennes resterande barnaskara också var närvarande? Nån som kan peka ut dem i så fall?

 3. Klänningen är det inget fel på. Det är hon som bär den, som inte har en hum om vett och etikett och inte bär BH.

 4. Förstår inte hur den kan kallas “otroligt vacker”. Ser “billigt” ut. Personen ifråga faktiskt helt obekant. Även om trevligt se nya ansikten kan ju kropparna vara påklädda…
  Det senare gäller här även Victoria.

 5. Jøsses, ja, det var et uheldigt kjolevalg!! Havde hun så i det mindste haft en jakke eller andet på ude på balkonen, det er jo de billeder, der går verden rundt. Heldigvis står hun ikke i forreste række på det historiske billede!
  Barnebarn af svenske prins Carl og prinsesse Ingeborg, han en bror til Astrid af Belgien og Märtha af Norge ?

  1. Nei hun er ikke barnebarn til prins Carl og prinsesse Ingeborg. Det er det hennes mor, damen i lyseblå kjole hun gikk sammen med inn til middagen, som er.

 6. Désirée’s efternavn lyder græsk og både kjolens stil og måden diademet sidder på, tyder også på, at hun gerne ville ligne en græsk gudinde, men anno 2017 kræver det en BH at vise sig som en sådan!
  Hvis hun deltager i den officielle middag i aften, er hun nok mere “tænkelig” klædt !
  Er det ikke også lidt atypisk, at være i galla A med diadem, selv til en kongelig fest, når den kaldes privat ??? Vil man også være det i aften ved den officielle?

 7. Hon var mycket vacker i klänningen, men jag upplevde det som opassande!Nipple Covers kunde hon ha kostat på sig!

 8. Ja, usch och fy!! Kvinnor ska ha BH och ffa raka ben och armhålor !! Att hon inte skäms ! För säkerhets skull är det väl bäst att jag förtydligar, det är ironi !!

 9. Jahaja, ja det är nog bäst att du förtydligar. Nu satte nog många damer sitt kaffe i halsen

 10. Eftersom det var en 80-årsfest, så är det fel att vara utan bh i tunn klänning; helt självklart. Modern Madeleine var helt perfekt i allt, men borde ha stoppat sin dotters klädsel innan!!

 11. Det alldeles för breda diademet som ser ut att trilla ner när som helst, gör inte saken bättre.

 12. Smakløst og pinlig. Det må være mulig å eksponere seg i andre sammenhenger enn på en feiring av to 80-års jubilanter.

 13. Me myself and I tänkande. Dessutom klänningen var tråkig och av ngt för tungt material dessutom. Färgen ingen höjdare heller. Är det omöjligt att ha respekt för dom som bjuder en på fest

 14. Skandalklänning? Det var det värsta!! Vad skulle vara skandalöst med denna klänning?

 15. Men skärp er människor!! Ingen jäkla fel på kvinnobröst. Det dummaste jag har hört, skandal för att inte ha BH? I vilken era lever ni i egentligen? Det här är anledningen till varför vi behöver mer feminism. Jisses.

  1. Det hade varit bättre att gå näck, ärligt talat. Inget fel alls på kvinnobröst men man bör kanske inte visa upp dom på en kunglig balkong.

 16. Varför kan inte kvinnor klä på sig? Kvinnor vill ju likna män i alla andra sammanhang men inte här tydligen. Vad är det för fel på att inte exponera bröst, armhålor, armar, ryggar, speciellt vid en middag, inte helt lätt få ner köttbiten när grannens bröst dallrar i ögonvrån. Ser att Finlands första dam klätt sig värdigt en kunglig fest.

 17. Alle ser “alvorlige” ut, da dette bildet nok er tatt under talen som ble holdt på
  slottsplassen. Den varte nok i 5-10 min og da er det naturlig at man er stille og
  konsentrerer seg om innholdet i denne…

 18. Onödigt att dra feministkortet som vissa verkar vilja, damen har helt enkelt klätt sig smaklöst utan respekt för övriga på kalaset. Hade varit lika fel om Willem Alexander kommit i vita cykelbyxor utan kallingar.

 19. snickarjohn

  BRAVO
  Ett bra tips till nordmän också då det handlar om Haralds mor bror som giftet sig senare med norskan som var piga på Skaugum.

  1. Onkel Mulle og tante Kristine var i sin tid et kjent par i Norge. Alltid på plass ved familiebegivenheter. Dem behöver vi ikke tipses om, faktisk. Prinsesse Kristine “piga” på Skaugum???? Det var nytt for meg, haha. Alltid roligt att få veta nytt! Historien om prins Carl jr har vi hört för. Ingen ny skandal precis. Måste vara svårt att hitta på negativa kommentarer jämt, mina “damer”!

 20. Du milde skapare…detta var..ja, vad det nu var. Vad tänkte kvinnan på?
  Och ursäkta att jag kallade finska Jenni tantig då hon stod på balkongen (vid en tidigare bild). Hon hade bara förstått att det är kallt i Norge också och tog en jacka på sig. Och till middagen hade hon bh.

 21. Det finns ju BH:n utan axelband så det är konstigt att hon inte valde att använda en sån. Förmodligen skulle BH:n också ha synats genom klänningen…. 🙂

 22. “Världen kommer dig oavsett vad du gör, så lev ditt liv som du tycker och vill” -det är nog så hon gör.

 23. AstridA,
  Skandalen är gammal men boken är ny.
  Få födda efter 1960 känner till den.
  Citationtecken runt damer behövs inte.
  Jag har flera gånger svarat på vad jag är för sort.

  1. Ursäkta om du tog illa upp. Syftade inte på dig. Har respektert deg i mange år, og det er mange år siden vi trodde du var en mann. Mitt svar var til Tomine. Men lite fel om folk födda efter 1960: Veckotidningarna här i Norge har berättat historien några gånger efteråt, och det har också funnits med i tv-program. Beklager min språkforvirring i dag Har bråttom till jobbet.

 24. Vidare AstridA,
  Att lite familjärt och rart kalla denna person
  “onkel Mulle” lindrar inte brottet.

 25. Ja,den boken är belysande och läsvärd.Ett skakande 1900-tals drama och skandal.
  Ett lästips inför sommaren!

 26. Denna “onkel Mulle”fråntogs sin svenska prinstitel,ordnar etc.efter alla skandaler.Han bodde sen i Spanien.

 27. AstridA

  Skandalen runt denne bror till kronprinsessa Märtha hade jag icke hört talas om tidigare, men har icke läst den kulörta pressen i Norge heller.
  Undrar om pigan kände till hans historia?
  Var det icke hans syster Astrid( Belgien) som gav han en ny prinstitel?
  Titelsjukan är bara till att le av.

 28. AstridA

  Du kan spara dig skriva citationstecken runt damer till mig också for det var till mig det var adresserat.

 29. Både Désirées och Victorias klänningar är vackra i sig men ser lite väl avklädda och omriga ut med tanke på årstiden.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar