Annons


Annons

Skådespelaren Roger Moore har avlidit – se underbara bilderna på honom och prinsessan Lilian


James Bond-stjärnan har lämnat oss.

Skådespelaren Roger Moore har avlidit, uppger tidningen Independent. Han blev 89 år gammal. Roger Moore var en älskad skådespelare och en av dem som kände honom personligen var prinsessan Lilian. Hon åkte bland annat till London för att överraska Roger på hans 70-årsdag och James Bond-stjärnan var även inbjuden till Villa Solbacken vid ett flertal tillfällen.

Annons

 

Foto: IBL


(936)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

11 kommentarer till “Skådespelaren Roger Moore har avlidit – se underbara bilderna på honom och prinsessan Lilian”

 1. En underbar generös personlighet som med mycket humor höll distansen till sitt kändisskap.Inga later, inga konstigheter. Han lämnar ett stort tomrum.

 2. Hvil i fred.
  Roger Moore havde udover et venskab til prinsesse Lilian …… flere nære relationer til Sverige, hans hustru er svenskfødte Kiki.

 3. Instämmer med dig Allegra.
  Tänker på honom mest som Helgonet i sin P1800, James Bond, och vattendroppspinsen.

 4. Visserligen upphöjs människor till max i samband med sin död..men i de fall superlativen stämmer med verkligheten,känner jag glädje och tacksamhet.. Ty de äkta goda och fina människorna är dessvärre inte så många!!

 5. Sir Roger Moore skal begraves/bisættes fra katedralen i Monaco. Han er brite, men var parret bosat i Monaco eller er det af hensyn til, at de celebre gæster, som forventes at deltage i begravelsen, er bosiddende der ?

  1. paret var bosatt sen länge i Monaco. De deltog gärna i de stora välgörenhetstillställningarna.

 6. Roger Moore hade en speciell relation till danska kungahuset också vad jag förstått. Jag har, halvdansk som jag är :-), sett en del TV-sändningar på dansk TV när det varit olika kungliga begivenheter och ofta var Roger Moore med och festade. Jag vet däremot inte riktigt hur banden till de danska kungligheterna såg ut, men kanske kan någon av våra danska vänner bland kommentatorerna hjälpa till med det?

 7. Så sorgligt, en fin och vänlig man, träffade honom i Italien 1967, då han tog emot mig och min familj. Vi fick en trevlig stund tillsammans

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar