Annons


Annons

20 snyggaste klänningarna under Met-galan


Kändisarna gav verkligen allt!

En av de allra roligaste galorna när det kommer till häftiga kläder är den årliga Met-galan. Galan äger alltså rum på Metropolitan Museum of Art i New York och kickar igång årets stora  Costume Institute-utställning.

Annons

Varje år har galan ett tema. Och i år var temat designern Rei Kawakubo och märket Comme des Garçons. En stor ära för Rei Kawakubo eftersom levande designers sällan hedras.

Som vanligt flockades kändisarna på galan. Alla från Madonna till Rihanna var på plats!

Se de snyggaste klänningarna här!

20
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Foto IBL


(84)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

3 kommentarer till “20 snyggaste klänningarna under Met-galan”

  1. Metgalan är dynamiskt glitter avsett att stärka mode som konst och därmed museets ansvar. I Frankrike är mode konst sen länge, magnifikt företrätt i hela landet och på flera museer i Paris. I den svenska museivärlden räknas inte mode till bildningen trots jubel för Lars Wallins Fashion Stories (publiksuccé 2011 på Waldemarsudde och upprepad i år på Artipelag)liksom Stig och Bo Dahléns publikframgång på Millesgården med utställningen av Marianne Bernadottes haute couture.

  2. OMG, Jennifer on the block är snyggast. Konkurrentsen om fulast klänning är stenhård, men Madonna lyckas som vanligt att på något vis se cool ut I sin militärtältsskapelse.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar